Hvordan til at befrugte dronning Palms med Miracle-Gro for gule blade

September 23

Hvordan til at befrugte dronning Palms med Miracle-Gro for gule blade

Dronning palms er hurtigt voksende palmer med enkelt kufferter og store flagrende blade. Disse træer kræver alle de mindre elementer i orden trives og producere frodige, mørke grønne blade. Jern, mangan, bor og zink er eksempler på mindre elementer. Palmer med jern og mangan mangler vil producere nye vækst, som er gul med brune pletter. For at forhindre dette i at ske, bruge Miracle-Gro ryste 'n feed kontinuerlig frigivelse palm vegetabilske fødevarer. Denne gødning er blandet specifikt med de næringsstoffer, som dronningen palms har brug for.

Instruktioner

•Purchase miracle-Gro ryste 'n feed kontinuerlig frigivelse palm vegetabilske fødevarer fra et lokale Planteskole eller Havecenter. Læs etiketten anvisninger og advarsler før anvendelse af gødning.

•Spread gødning i en ring omkring dronning palm, 2 fod fra bunden af stammen. Anvend gødning med en hastighed på 1 tbsp. for hver kvadratfod af udhæng område. Brug en rive til at sprede gødning granulat jævnt over jorden.

•Mix gødning i top 1 til 3inches af jord, ved hjælp af en skovl eller hånd murske. Bland gødningen så jævnt som muligt for de bedste resultater. Brug en haven slange eller vanding kan grundigt vand området hvor gødningen er blevet anvendt.

•Forbind-anvendelse af gødning hver tre måneder i løbet af foråret og sommeren årstider. Fjern alle døde blade med sakse. Overvåge dronning palm under og mellem hver gødning ansøgning til at afgøre, om den nye vækst er grøn i farven. Det signalerer, at Miracle-Gro gødning er i orden.

Tips & advarsler

  • Tale med en lokal udvidelse agent eller børnehave professionel, hvis den nye vækst er stadig gule efter en til to programmer.
  • Læs altid gødning etiketter før ansøgning om at undgå at beskadige din håndflade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com