Hvordan til at befrugte en bjergskråning

March 1

Hvordan til at befrugte en bjergskråning

Befrugtende en bakke er afgørende for at opretholde sundhed og glans af en græsplæne. Den grundlæggende ulempe at have en bjergskråning på din ejendom – uanset størrelse – er muligheden for erosion. På grund af deres nedadgående hældning har bakker svært ved at holde vand- og dermed gøre typen af jord på din hill afgørende for vellykket befrugtende, ifølge Samuel Roberts ædle Foundation. Økologisk jord naturligvis holder vand, og gør for en ideel gødskning overflade.

Instruktioner

•Skub på et par arbejdshandsker til at beskytte din hud.

•Till din bjergskråning med en metal rake eller en rototiller, hvis du vil tilføje frisk jord. Anvend økologisk jord til en bakkeskråning. Satte 0.3 cubic yards af jord for hver 6-af-6-fods område af plænen i en dybde af 3 inches.

•Soak bjergskråning med vand 72 timer før du befrugte.

•Fertilize din jord. Bruge doseringen ifølge gødning producenten. Hæld en push spreder, kunstgødning eller hånd sprederen. Dække kanterne af en bjergside med gødning. Gødning kroppen af bjergsiden fra højre til venstre, der dækker hele området. Gentag processen ved befrugtende op og ned ad bjergsiden. Vand jorden efter gødskning. Spreder, kunstgødning absorberer i økologisk jord og giver stærke rødder til dyrkning af græs og vegetation.

Tips & advarsler

  • Hvis du leje en rototiller til at fastgøre til en traktor, give udlejer udstyr oplysninger vedrørende hældningen af din bjergskråning. Visse rototillers kan være ineffektive-- eller for farlige--på stejle bakker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com