Hvordan til at befrugte en græsplæne og ukrudt

September 26

Græsplæner har brug for konstant pleje at forblive sunde og ukrudt gratis. Heldigvis, der er produkter på markedet til at hjælpe dig med denne opgave. Hvis du bruger dem på gange og i de korrekte beløb, kan du vedligeholde en frodig græsplæne, der det relativt fri for ukrudt. For at gøre dette, du har brug for et par haveredskaber samt en måde at holde græsset vandes.

Instruktioner

•Rake græsplæne til at fjerne ophobning af døde græs og rødder. Dette kaldes strå, og det holder luft fra cirkulerende nær rødderne af græsset. Forbedre luftstrømmen vil hjælpe græsset vokse, samt give gødning adgangen til jorden.

•Fyld en haven sprederen med en grundlæggende plænen gødning, der har en selektiv herbicid. Selektiv betyder at ukrudtsmidlet dræber kun visse vegetation, uden at skade græsset. Læse etiketter for at sikre ukrudtsmidlet er passende for din type af græs. Forebyggende herbicid bruges før ukrudt vises, og holder dem i at vokse. Anvende denne gødning i foråret efter den sidste frost.

•Skub haven sprederen, gå frem og tilbage over gården i rækker. Når du har dækket plænen, Gentag i den modsatte retning, crisscrossing dit rækker. Bruge det anbefalede beløb for din græsplæne størrelse.

•Kapacitet græsplæne til en dybde af 2 til 3 inches. Dette vil hjælpe gødning og herbicid blød i, og vil holde gødningen fra brændende græs vinger. Bruge en haveslange og sprinkler hvis du ikke har et system sat op. Vand på plænen i de tidlige morgentimer mindst to gange om ugen med en grundig opblødning i en dybde af 3 inches. Ikke vand om aftenen, fordi dette fremmer skimmelvækst.

•Applicer en selektiv herbicid midsommer at dræbe ukrudt, der er dukket op. Bruge haven sprederen for at kaste herbicidet på samme måde som du gjorde i foråret. Følg pakke retninger for at anvende et passende beløb til din plæne. Læs etiketterne før du køber for at sikre ukrudtsmidlet er sikkert for din græs. Vand efter ansøgning. Bruge en nitrogen-baseret gødning i efteråret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com