Hvordan til at befrugte en hvilende græsplæne

July 11

Hvis din plæne er helt inaktiv, er det ikke anbefales at anvende gødning, da rødderne ikke vil absorbere de essentielle næringsstoffer. Anvende gødning, når plænen er hvilende kan fremme væksten af vinteren ukrudt, fordi de vil optage de næringsstoffer, at græsset ikke. Befrugtende hvilende græs giver ingen umiddelbare fordele og kan skade græsplæne hvis udført ved hjælp af de forkerte produkter. Det vil ikke forårsage græsplæne til at vende tilbage til aktiv vækst; dog i nogle tilfælde kan der være en fordel i at have gødning i jorden, når græsset bliver aktiv i foråret. Anvende en gødning, der indeholder lidt eller ingen kvælstof før komplet vækstdvale vil give dig en større chance for en sund græsplæne.

Instruktioner

•Se efter tegn at din plæne er begyndt at indtaste den hvilende fase--bruning og langsommere vækst. Fordi rødderne ikke vil absorbere næringsstoffer når plænen er helt inaktiv, vil du anvende vinter gødning inden da.

•Vælg en gødning, der er lav i kvælstof og høj kalium. Kvælstof niveau er angivet med først af tre tal på emballagen og kalium er den tredje nummer.

•Brug gødningsspreder gælde gødning for plænen. Hvis en jord test indikerer et behov for kalk, kan dette også være et godt tidspunkt til at sprede et lag på græsplæne til at fremme ny vækst i foråret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com