Hvordan til at befrugte Florida blommetræer

April 5

Hvordan til at befrugte Florida blommetræer

Det er vigtigt at vælge en blomme træ, der er passende til Floridas klima og modstandsdygtig over for almindelige skadedyr i regionen. Sorter af japanske blomme arter (Prunus salicina) anbefales, såsom Gulfgold, Gulfbeauty, Gulfblaze og Hypoluxo i det sydlige Florida og Robusto, Byron Gold og Au Homeside i nord. For at sikre din blomme træ vil vare i mange år og producere frugt, er befrugtning en af de vigtige opgaver på opgavelisten. Du bør ikke befrugte dit træ, men umiddelbart efter plantning.

Instruktioner

•Purchase en pakke med 10-10-10 gødning fra din lokale Planteskole eller plante butik. 10-10-10 betyder 10 procent kvælstof, 10 procent kalium og 10 procent fosfor. Ideelt ser for en pakke, der siger det indeholder mikronæringsstoffer, rapporterer University of Florida.

•Applicer tredjedel af et pund af gødning i slutningen af vinteren til tidlige forår som de første knopper begynder at vise på din unge træ. Dette ville være to til tre måneder efter plantning din træ. Drys eller hæld gødning rundt i bunden af dit træ, danner en cirkel med en radius på mindst 2 fødder.

•Applicer tredjedel af et pund af gødning to flere gange i løbet af det første vækstår, når i juni efter træet har frugter og én gang i slutningen af August.

•Fortsæt at befrugte din plum tree tre gange om året. Under træets andet år give det to lbs i alt. For hvert yderligere år give en samlet tre lbs.of gødning pr. år.

•Gennemfør en jord test hvis du er usikker på om din befrugtning metoder. Du kan normalt købe jord test kits på en planteskole eller hardware hjem butik. Resultaterne vil vise dig hvis har et overskud eller mangel på kvælstof, kalium og fosfor. Du kan foretage justeringer ved at købe en gødning med en anden skala.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com