Hvordan til at befrugte græsset spirer

July 13

Hvordan til at befrugte græsset spirer

Befrugtning af unge græsset spirer er vigtigt at holde plænen sund. Ordentlig befrugtning mindsker chancerne for, at ukrudt vil invadere din græsplæne og tage det. Well-fed og vandes græsplæner har mindre sygdom og færre problemer fra skadedyr og ukrudt. En velholdt græsplæne, der er sunde og blomstrende kræver lidt eller ingen pesticidanvendelse og er sundere for miljøet generelt.

Instruktioner

•Test jorden hvor din græs spirer er og undersøge, hvis jorden bør befrugtning. Testen er via din lokale udvidelse.

•Gennemfør jorden test ifølge vejledningen og send det til enten tjenesten udvidelse eller direkte til laboratoriet der udfører testen.

•Når din græs spirer i sommer for varme sæson græs eller falde for cool sæson græs, ifølge resultaterne af testen. Testresultaterne vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke næringsstoffer, din jord har brug for, såsom fosfor og kalium, eller kalk hvis din jord er sure.

•Vælg en gødning, der opfylder anbefalingerne til din jord. Hvis du ikke udfører en jord test, skal du bruge en all-purpose 10-10-10 kvælstof, fosfor, kalium (NPK) gødning på 1 lb. kvælstof pr. 1000 kvadratfod, efter anvisningerne på pakken.

•Kontakt din lokale udvidelse service for information om den bedste tid til at befrugte baseret på din lokale klima og hvis du har nogen yderligere problemer med din græs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com