Hvordan til at befrugte majs i kvadratfod havearbejde

August 31

Hvordan til at befrugte majs i kvadratfod havearbejde

Du vil søde saftige majs slathered i smør, indtil det løber ned af din hage-- og her er hvordan man får det. Majs kræver næsten fire gange så meget kvælstofgødning som andre grøntsager, og dette element er endnu mere vigtigt i et kvadrat-foot garden hvor kornet konkurrerer om næringsstoffer. Følg ordentlig jord befrugtning teknikker for alle corn du kunne eventuelt har brug for, og invitere dine naboer til en stor majs stegt dette efterår.

Instruktioner

Forpakket en jord test for at teste jordens pH-niveau. Før du gøde, Sørg for at pH-niveau er mellem 6 og 6.8 til gødning til at være så effektiv som muligt. Har gennemført testen og ændre jorden, som anvist.

•Cultivate jord i haven så dybt som du kan. Rør i 10-10-10 eller 20-10-10 gødning på forholdet mellem ½ ounce per kvadratfod. Bland det, så at det er fordelt jævnt over hele den øverste foden af jorden. Rake jorden indtil glat. Broadcast ½ ounce af gødning pr. kvadratfod over toppen af jorden. Prøv at fordele den jævnt over overfladen. Vand jorden forsigtigt, indtil alle gødning er forsvundet. Vente tre timer før plantning.

•Dig fire rækker af one-tommer dybe huller. Hæld vand i hullerne. Skubbe en bønne frø i jorden til en dybde af en tomme. I den næste hul, plante majs frø i en dybde af en tomme. Fortsætte plantning, skiftende bønner og majs, indtil alle huller er fyldt. Dække frøene med jord. Vand frø, indtil jorden er fugtig to inches ned. Denne følgesvend plantning er gavnlige i kvadratfod haver, fordi bønner udsat kvælstof i jorden, som kornet kan bruge. I mellemtiden, kornet fungerer som en støtte til bønnerne. Den ekstra bonus er, at du får to afgrøder i det samme rum, som du normalt ville få kun én.

•Skub snavs omkring majs stilk som det vokser til at holde det stabile og sikre ordentlig rodudvikling. Anvende en afbalanceret vandopløselig gødning, som 10-10-10, hver anden uge for at holde fodre kornet.

•Side kjole kornet ved at sætte en tbs. af ammoniumnitrat eller nitrat af soda tre inches fra majs stilk når stænglerne er 16 til 18 inches høj. Vand indtil gødningen er forsvundet. Dette vil give majs løft det behov før bestøvning og øre udvikling.

Tips & advarsler

  • Naturlig gødning som blodmel og fiskemel er også højt kvælstofindhold og kan bruges som erstatning for kunstgødning. Alderen gødning, tørv og kompost kan også bruges.
  • Iblødsætning din frø natten hjælper dem spire hurtigere.
  • Kompost, tørv og staldgødning skal være på mindst seks måneder gammel til at sørge for de ikke brænder planterne.
  • Bære handsker ved håndtering af kunstgødning og en maske for at undgå at indånde gødning støv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com