Hvordan til at befrugte & plante græsfrø

April 27

Hvordan til at befrugte & plante græsfrø

Græsser er nogle af de nemmeste planter til at vokse fra frø, og der er en type af græs til næsten ethvert klima, så længe det bliver nogle daglige solen. Græsset vokser bedst i en weed-fri område med nogle kompost befrugtning både før og efter plantning. Gartnere kan plante og befrugte græsfrø nemt med nogle haverum, et par forsyninger og lidt tid og kræfter.

Instruktioner

•Vælge et område til at plante i græs, der er solrige for det meste af dagen. University of Illinois forklarer at græsser er bedst i solrige betingelser og endda relativt skygge-resistente græs sorter har brug for to til fire timer af sollys hver dag.

•Vælg en type af græsfrø, der vil vokse godt i haverum. National Gardening Association anbefaler nordlige græs sorter til kølige klimaer, Kentucky bluegrass frø blandinger til nordlige områder med masser af sol, fint fescues for lidt skyggefulde områder, høje fescues for områder med meget varme somre, bluegrass og Hvedegræs for højsletter områder og flerårig rajgræs til gartnere, der har brug for græs til at vokse i hurtigt. Blandinger, som har nogle rajgræs i dem vil etablere rødder hurtigere end blandinger uden rajgræs, så en delvis rajgræs blanding er et godt valg for skrå områder. En lokale havearbejde butik bør have et udvalg, der vokser godt i det lokale klima.

•Forbered jord til at plante græsfrø af luge det. Græsfrø vokse i lettere og græsplæner ser bedre ud, når der ikke er nogen ukrudt i området. Bruge en havearbejde spade til at fjerne alle ukrudt, og sørg for at fjerne alle rødder at forhindre vokse tilbage.

•Fertilize i jorden før plantning frø, især hvis jorden er ler eller en anden dårlig kvalitet jord. National Gardening Association anbefaler dækker området plantning med en flere-tommer-tykke lag af organisk kompost og derefter tilling område at blande i kompost. Indtil i en dybde af mindst 6 inches.

•Kontrollér sikker jordbunden er fugtig før plantning græsfrø. Græs gror bedst med nogle fugt, men alt for mætte ikke jorden enten.

•Rake jord til at tromle alle store bump eller buler. Tryk rake i jorden til at skabe små riller, der vil hjælpe frøene arbejde sig ned i jorden.

•Plant græs frø ved at sprede dem oven på jorden. Frøene bør komme med instruktioner, der forklarer præcis hvordan tykt frøene skal blive spredt, da den bedste varierer afhængigt af sorten af græs. University of Illinois anbefaler også at bruge en kost eller bagsiden af en rake for at blande frø i en lille smule med jorden.

•Kapacitet frø regelmæssigt efter plantning; holde jorden konstant fugtig, men ikke oversaturate det.

•Sprinkle et tyndt lag kompost i hele græs årligt at befrugte græsset og holde jordkvalitet høj.

Tips & advarsler

  • University of California og Colorado State University giver omfattende vejledninger til forskellige sorter af græstørv græsser og prydplanter græs. Konsultere disse vejledninger for yderligere tips om specifikke eller usædvanlige former af græsfrø.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com