Hvordan til at behandle Baby gulerødder i klor

November 12

Som en rodfrugt vokser gulerødder under jorden derfor det er nødvendigt at rengøre dem når høstet. Men naturligvis når blegemiddel er involveret i hvad du indtager, du vil være sikker på det bruges sikkert. Mængden af klor bruges til at dræbe nogen farlige bakterier bør være langt mindre end klor niveauet i normal vand fra hanen. Den hvide film, at frakker baby gulerødder har intet at gøre med klor; i virkeligheden, er gulerod bare tørrer ud naturligt.

Instruktioner

Hvordan til at behandle Baby gulerødder i klor

•Den klor bruges til at desinficere baby gulerødder er normalt en natriumhypochlorit også kendt som klor blegemiddel. Anvendes som et desinfektionsmiddel og antimikrobielle i forskellige brancher, er det lavet ved at blande en natriumhydroxidopløsning, også kendt som kaustisk soda eller lud, med grundlæggende chlorgas. Alle disse kemikalier er lavet af natriumklorid, bedre kendt som salt.

•Den vand hvori du vaske baby gulerødder skal have en pH balance mellem 6,0 og 7,0. Koncentrationen af klor i dette vand skal minuscule - mellem 100 og 150 dele per million. Gulerødder må ikke forblive i chlorerede vand i mere end fem minutter.

•Når gulerødderne er fjernet fra vandet, de skal skylles med drikkevand, KLORFRIT vand. Efter grundigt vaske gulerødder, kan du bruge en centrifugal tørretumbler tørre gulerødder, så pose og opbevares i køleskab dem.

Tips & advarsler

  • Denne proces, som kaldes chlorering, er en måde at desinficere fødevarer og er godkendt af FDA. Vand fra hanen er chlorerede så godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com