Hvordan til at behandle din værftet i Hookworms

November 28

Hvordan til at behandle din værftet i Hookworms

Indenlandsk kæledyr, såsom katte og hunde og andre pattedyr kan bære hookworms, som spredes via afføring. En sundhedsrisiko, hageorm parasitære kan forårsage anæmi og protein tab, som kan føre til døden for dit kæledyr, når venstre ubehandlet. Mens dyrlægen kan ordinere behandling for aktive skadedyrsangreb, er forebyggelse den bedste politik. Din dyrlæge kan anbefale en mundtlig forebyggende til at hjælpe med at holde dit kæledyr hageorm gratis. Men hvis din værftet er befængt med hookworms, forebyggelse omfatter græsplæne behandling.

Instruktioner

•Tag pet affald fra din værftet dagligt. Sætte på handsker og afhente afføring med et scoop; placere den i en plasticpose før du placerer det i en skraldespand. Hageorm kan leve og reproducere i afføring for fire uger, ifølge University of Florida IFAS forlængelse.

•Wash beton og andre hårde overflader med salt saltlage, blandet med en sats på 1 1/2 pounds af salt pr 1 gallon af vand. Anvende en sats på 1 pint opløsning per kvadratfod.

•Applicer diatoméjord, eller DE græsklædte områder. Med en pære-type applikator, støv diatoméjord steder hvor afføring ikke blev fjernet inden for 24 timer. Dette naturprodukt, fremstillet af havsedimenter af kiselalger fremstillet af siliciumdioxid, udtørrer exoskeleton af larver og æg, udrydde hookworms. Når du anvender, bære en NIOSH-godkendt respiratorisk støvmaske, beskyttelsesbriller og handsker.

Tips & advarsler

  • Hageorm æg og larver kræver fugt for udvikling. Sollys eksponering for to timer om dagen kan hjælpe med at udrydde disse skadedyr, især på hårde og tørre overflader. Hunden løber og toilet områder skal placeres, hvor der er mindst to timer af sollys hver dag under alle årstider.
  • NIOSH, som står for National Institute for Occupational Safety and Health, satser respiratorisk støv varemærker for sikkerheden ved anvendelse med forskellige størrelse partikler. Brug kun støv masker godkendt af NIOSH.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com