Hvordan til at behandle indersiden af et indbygget skab i en Subwoofer

February 13

Sætte en subwoofer i et indbygget skab er en ideel måde at skjule et stykke af audio udstyr, der ikke passer til stilen og indretningen af dit hjem. At sætte en subwoofer i et kabinet kan dog have nogle konsekvenser. Subwoofere slukkede store mængder af lavfrekvente lyde, der kan forårsage kabinetter at rasle og ryste. Den bedste måde at holde dette sker er at behandle indersiden af din indbyggede kabinet med en bestemt type skum, der vil reducere disse vibrationer.

Instruktioner

•Klippe et stykke skrot tæppe af samme størrelse som i bunden af kabinettet eller hylde hvor subwooferen vil hvile. Stykke af tæppe bør passer i kabinettet, så det ikke bevæge sig rundt, når du installerer subwooferen eller foretage ændringer i dine lydindstillinger. Du behøver ikke at lim skrot tæppe til kabinettet, hvis det er skåret til en passende størrelse.

•Klippe et stykke af lukket celle skum til at passe i toppen af skabet over din subwoofer. Holde lukket celle skum stykke på plads med et passende spray klæbemiddel. Tillad limen tørre ifølge producentens anvisninger før man går videre til næste trin.

•Measure på bagsiden af indvendigt tilbage del af kabinettet og skære et stykke af lukket celle skum til at passe området. Brug din spray lim, stick del af lukket celle skum på plads. Lad det tørre som anbefalet.

•Klippe skum på den del af kabinettet hvor kabler løber gennem og ud af kabinettet. Du kan gøre dette ved at finde hullet på bagsiden af kabinettet med den ene hånd og at lave et lille snit i skummet. Efter snittet er lavet, skåret omkring hullet med en saks eller en mat kniv så kabler kan køre.

•Measure og skære skum til at passe begge sider af skabet. Sikre skum på plads ved hjælp af spray lim. Tillad lim til at tørre som anbefalet af fabrikanten.

•Sæt subwoofer i kabinettet på toppen af skrot tæppe. Tilslut subwoofer til enhver audio kabler du bruger og teste subwoofer til at gøre det fungerer korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com