Hvordan til at bekæmpe have skadedyr naturligt

August 21

Hvordan til at bekæmpe have skadedyr naturligt

Mange gartnere antager fejlagtigt, at deres bedste linje i forsvaret mod haven skadedyr er pesticider. Under normale omstændigheder, dette er simpelthen ikke sandt. Med korrekt håndtering teknikker og forebyggende foranstaltninger, kan du holde din have fri for irriterende haven insekter uden at ty til grimme kemikalier, der udgør en trussel mod miljøet eller kompromittere din families sundhed.

Instruktioner

•Drej din afgrøder på en treårig cyklus at forhindre insekter (og sygdom), at overlever i jorden i at inficere de næste års afgrøde. For at lette effektiv sædskifte i hjemmet haver, gruppere grøntsager efter deres botaniske familie og rotere hele gruppen hvert år. Skitse layout af din have og opdele den i sektioner til hver familie. Flyt afgrøder en plads til højre for hvert år og Bemærk det på din haven skitse.

•Brug flydende række dækker for at forhindre insekter fra ødelægger dine planter eller lægge æg. Dette fungerer godt for at forhindre kål møl og andre flyvende insekter, der anvender vegetabilske planter som værter for voksende larver. Flydende række cover kan købes fra frø kataloger eller i forbedring Centre.

•Overvåge dine planter tæt og hånd pick insekter, så snart de dukker. Hvis venstre til racen, disse skadedyr flere hurtigt, men rutinemæssig hånd plukke en gang eller to gange om dagen typisk indskrænker avl og forhindrer alvorlige angreb. Drop insekter i en spand med sæbevand til at dræbe dem. Nogle insekter, som Colorado kartoffel Bille, modstå sæbevand. Mix 1/4 kop af husholdningernes blegemiddel med 1 qt. af vand til at oprette en løsning for at dræbe bugs at modstå dine bestræbelser.

•Trap insekter og fjerne dem fra din have. Sneglene kravle ind under bestyrelser til at holde fugtig og undgå solen. Fjern boards om morgenen og bortskaffe sneglene. Rul en sektion af avisen eller papir håndklæder i en engangs cup eller toiletpapir roll at fælde earwigs.

•Sprinkle magnesium sulfat eller knust æggeskaller omkring omkredsen af haven for at afskrække snegle. Andre valgmuligheder omfatter skarpe grus og tagdækning helvedesild som de skarpe kanter skåret den øm hud af sneglene, der ganske enkelt beslutter at finde mad andre steder.

•Blend flere chilipebre i 1 qt. af vand. Løbe igennem en fin sigte og fyld en sprayflaske med løsningen. Spray hot peber løsning på planter til at afskrække insekter og gnavere fra at spise dem.

•Hold haven rense og bortskaffe alle planterester straks. Fjerne ukrudt, så snart de vises ved at trække eller ved at skære dem på overfladen af jorden med en hakke. At holde haven ren og ukrudt gratis reducerer risikoen for skadedyr.

•Brug organiske pesticider som en sidste udvej. Selv om disse pesticider, sælges i din haven forsyning butik, er fremstillet af planter og kan mærkes som "naturlige", det betyder ikke, de er sikkert for forbruget. Læse etiketter omhyggeligt og følg alle forholdsregler ved brug af alle pesticider, selv om det er økologisk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com