Hvordan til at beregne afstanden til Acme skruer

April 12

Hvordan til at beregne afstanden til Acme skruer

Acme tråd skruer, også kendt som trapezformet tråd former, er skruer, der har trapezformede tråd konturer og en tråd vinkel paa ca 29 grader. Acme tråd skruer er almindeligt anvendt som foder og justere skruer på værktøjsmaskiner, som de er i stand til at modstå store belastninger. Når du bruger disse skruer, kan det vise sig nyttigt at finde afstanden skruen er flyttet inden for materialet. Dette er muligt ved hjælp af egenskaberne for acme skrue, som vist nedenfor.

Instruktioner

•Skru en acme skrue ind i materialet, tælle antallet af omdrejninger på skruen. Som et eksempel, antage skruen gør 48 omdrejninger.

•Multiply antallet af omdrejninger af 0,25 inches. I vores eksempel giver at multiplicere 0,25 tommer med 48 12 inches. Dette er afstanden af acme skrue.

•For at beregne nøjagtigheden af acme skrue afstand, konvertere afstanden til fødder og ganger med 0.006 inches per fod. I vores eksempel, 12 inches er 1 fod, og at multiplicere dette 0.006 inches per fod giver 0.006 inches. Derfor kunne acme skrue afstand 12.006 inches eller 11.994 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com