Hvordan til at beregne en Breaker Panel belastning

June 4

Hvordan til at beregne en Breaker Panel belastning

I elektroteknik består et kredsløb af en spændingskilde og en belastning, dvs. del af kredsløbet, der trækker strøm fra kilden. Når man taler om en bygning elektriske panel, består belastningen af snes "gren" kredsløb fører fra panelet til forskellige dele af bygningen. I USA leveret vekselstrøm (AC) elektricitet til boliger på et konstant niveau af 240 volt. Men fordi en afbryder panel er opdelt i to vigtigste kolonner eller "busser", den effektive spænding er 120 volt. Da spændingen er konstant, er "belastning" på panelet proportional med mængden af strøm (i ampere eller "forstærkere") fra de apparater, som er knyttet til ledninger running back til de enkelte afbrydere i panelet.

For at beregne den totale belastning på panelet breaker, nødt du simpelthen til at tilføje sammen strømstyrke ratings fra hver circuit breaker, og derefter multiplicere summen af 120 volt.

Instruktioner

•Åbn døren til din breaker panel.

•Indstil den strømstyrke rating for hver circuit breaker. Strømstyrke rating er typisk et heltal mellem 15 og 50 (selv om det kan være højere) efterfulgt af en kapital "A." Bedømmelsen vil blive udskrevet på breaker er Reset switch.

•Tilføj alle de bedømmelser, du fastlagde i trin 2.

•Multiply summen fra trin 3 af 0,8. For at beskytte kredsløb fra overspænding, bruger elektrikere generelt en afbryder med en strømstyrke rating 25 procent højere end den faktiske belastning lavet af apparaterne knyttet. Ved at multiplicere med 0,8, du korrigere for denne sikkerhedsfunktion.

•Multiply resultat fra trin 4 af 120 volt. Dette vil give dig panelet samlede breaker indlæse i volt-ampere (VA) enheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com