Hvordan til at beregne en ovn størrelse

December 25

En korrekt størrelse ovn vil varme dit hjem effektivt uden varmetab hele vinteren lang. Men de fleste ovne i ældre huse er for stor og kort-cyklus, eller tænde og slukke for ofte. Ovne, der er for lille til dit hjem køre hele tiden, men ikke give nok varme om vinteren. Antallet af output britiske termiske enheder eller BTUs, i en ovn skal svare til antallet af kvadratfod i dit hjem, klima uden for dit hjem og isolering og konstruktion af dit hjem.

Instruktioner

•Anvend en ovn regnemaskine, såsom VVS udstyr størrelse Finder, hjem varme tab Calculator eller Energy Star ovn lommeregner, til at bestemme mængden af BTUs behov for dit hjem.

•Calculate har brug for en ovn output BTU til at matche dit hjem BTU. Formere den ovn input BTUs af effektiviteten af ovnen. En ovn med et input BTU af 90.000 og en 90 procent effektivitet rating har en output BTUs af 80.000. Ovnens effektivitet rating vil vises på en mærkat på forsiden af ovnen ud for input BTU. Rating procentdel kaldes en årlig brændstofeffektivitet for udnyttelse, eller AFUE, så antallet vil læse "90% AFUE."

•Vælg den ovn, som har en output BTU inden for det interval, der er nødvendige for dit hjem.

Tips & advarsler

  • Hvis du kigger på ovne i en butik eller online, vises AFUE rating ud for fortegnelsen, ovn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com