Hvordan til at beregne, hvor mange mursten at købe for et hus

February 26

At kende antallet af mursten nødvendige for hjemmet byggeri vil fremskynde dit projekt og du sparer penge. Mursten kommer i mange størrelser, men alle sten, som anvendes til hjemmet byggeri er i overensstemmelse med specifikationer anført af det amerikanske samfund af test materialer. Sten, der passere skal opfylde de mindstekrav til brug i vægge. Før du beregner hvor mange mursten brug for dit hus, besøge levering byggefirma, som du planlægger at købe dine mursten. Kontroller, at de bærer størrelsen af mursten, du vil bruge, før du færdiggør din beregninger.

Instruktioner

•Measure inden for alle vægge, der kræver mursten ved at gange bredden og højden af hver væg i fødder, derefter tilføje alle væg område målinger sammen.

•Measure område ved alle åbninger, som fx døre eller Vinduer, og trække dem fra området samlede væg. Det resulterende tal giver dig samlet kvadratfod af plads, som du skal udfylde med mursten.

• Bekræft målinger af de mursten, du planlægger at bruge. Standard-størrelse mursten varierer i størrelse fra 2,25 til 3.625 inches i højden af 7.625 til 11.625 inches i længden.

•Decide på tykkelsen af mørtelfuger, rummet mellem murstenene. Mørtel tilføjer fra 125 til næsten tomme mellem mursten, afhængigt af projektet. Øge mursten størrelse af denne tykkelse, vandret og lodret. Derefter multipliceres højden af mursten med mørtel med længden af mursten med mørtel at få samlet kvadrat inches mursten og mørtel vil tage. Konvertere dette område i kvadrat inches til kvadratfod ved at dividere det med 144.

•Divide samlede kvadratfod af væg område som du har brug for mursten af den samlede størrelse af mursten og mørtel kombinerede. Det resulterende tal angiver, hvor mange mursten skal du bruge på dit hus.

Tips & advarsler

  • Dobbelt-tjekke de faktiske dimensioner af den mursten, du planlægger at brug i stedet for at påberåbe sig navnet mursten. Forskellige producenter bruger forskellige navne for deres mursten, så størrelserne kan variere, alt for.
  • Hvis du planlægger at installere en dobbelt mur, skal du fordoble mængden af mursten, du har brug for dit projekt.
  • Vælg mursten sorteres og bedømt for dit område, eftersom indefrysning vejrforhold kan forårsage skader på mursten over en periode.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com