Hvordan til at beregne, hvor meget det koster at sætte tæppe

February 15

Tæpperne ændrer hele udseendet og fornemmelsen af rummet. Det ændrer et hårdt, koldt værelse i et behageligt sted at slappe af og gå rundt barfodet. Men det er også et dyrt hjem projektet — især når du leje et installationsprogram. Du vil spare nogle penge ved at gøre det på din egen. Finde ud af, hvor meget din opsparing vil være før du går i gang på dette fælles gør det selv projekt.

Instruktioner

•Visit din lokale tæpper gemme eller gennemse online for tæpperne options. Bestemme, hvilken type af tæppe du vil installere. Få et tilbud per kvadratfod for både tæppet og polstring sammen.

•Measure længde og bredde af rummet i fødderne. Multiplicer længde gange bredde for at få de firkantede optagelser af det område du ønsker at tæppe. For eksempel, har en 12 af 14 fods værelse en firkantet optagelser af 168 fødder. Spiller det sikkert og tilføje omkring 4 til 16 ekstra kvadratfod til figuren for at sikre, at du har nok omkring kanterne. Resultatet her er omkring 184 kvadratfod.

•Multiply de firkantede optagelser af prisen per kvadratfod af tæppe plus polstring.

Tips & advarsler

  • Husk at tilføje i udgifter til tackless strips, der holder tæppet på plads på kanterne, til at dække hele rummet og fælles tæpper værktøjer, som et tæppe båre, tucker og cutter, hvis nødvendigt. Besøge en isenkræmmer for lokalt priser.
  • Beregne omkostningen i form af timer og kræfter på dette projekt. Det er en personlig beregning baseret på hvordan du bedre kan udnytte din tid. Nogle gange, ulejlighed det tager at tæppe et værelse på egen hånd er ikke umagen værd i forhold til at slappe af og lade en professionel håndtere jobbet hurtigt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com