Hvordan til at beregne hvor meget jord, jeg bliver nødt til at plante min blomsterbede

March 23

Hvordan til at beregne hvor meget jord, jeg bliver nødt til at plante min blomsterbede

Mange gartnere finde bekvemmeligheden og skønhed af højbede forbedrer havearbejde oplevelsen og gør det muligt for dem at producere flere afgrøder i et mindre rum. Byggeriet består af træ eller sten strukturer hævet over jordhøjde, som er designet til at holde jorden til plantning blomster, krydderurter eller grøntsager. Når det kommer til at fylde sengen med jord, rejst nye senge ansigt forvirring over hvordan man beregner beløbet af jord nødvendig.

Instruktioner

•Measure bredde, længde og dybde i indre af den højbed. Selv om måling i inches kan være egnet til små senge, måle senge større end 3 fødder af foden. Runde målinger op til næste foden.

•Multiply længde af bredde til at finde areal af sengen. For eksempel, har en 4-mund ved 8-fods seng et areal på 32 kvadratfod.

•Multiply areal af dybden af sengen for at finde mængden af den højbed i kubikfod. For eksempel, har en 1-fods dyb seng med et areal på 32 m² en volumen på 32 kubikfod. En 2-fods dyb seng med det samme areal har en volumen på 64 kubikfod.

•Divide kubikfod af 3 til at bestemme antallet af cubic yards af jord du har brug for. I det første eksempel med 32 kubikfod volumen har sengen en 10 og 2/3 cubic yard volumen. Denne rundes op til det næste nummer. For at bestille nok jord at fylde sengen i eksemplet, skal du 11 cubic yards.

•Visit haven forsyning center eller lokal entreprenør til at bestille den havejord. Jord af vognlæs er normalt sælges af værftet, hvilket betyder en cubic yard. Mindre mængder kan blive solgt i mursten eller poser, der angiver det område, de dækker.

Tips & advarsler

  • For mere nøjagtige målinger konvertere inches og express som decimaler når måling i fødderne. For eksempel, 2 fod 3 inches = 2.25 fødder, 2 fod 6 tommer = 2,5 fødder og 2 fod 9 tommer = 2,75 fod.
  • Altid overvurdere for at give mulighed for variationer i størrelse. Sidesten jord kan anvendes til andre projekter, men ikke at have nok kan forårsage forsinkelser i plantning eller kræver ekstra ture til leverandøren. Hvis du har jordbund leveret, kan det være dyrt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com