Hvordan til at beregne, hvor meget knust sten jeg har brug for

October 4

Hvordan til at beregne, hvor meget knust sten jeg har brug for

Knust sten kan forskønne din landskabspleje og medvirke til at reducere ukrudt. Gangbroer bør have mindst en 2-tommers dybde af sten, på toppen af 2 inches af pakket sand. Andre områder kan kræve hvor som helst fra 1 til 6 inches af sten dybde, afhængigt af hvor meget erosion du forventer og områdets formål. Bruge tyndere lag af 1 til 2 inches til et groundcover omkring planter og sten, knust til 1/2 tommer eller mindre. Vælg tykkere dybder for rock haver eller større stykker af knust sten.

Instruktioner

•Measure længde og bredde, i fødderne, for det område du ønsker at dække med sten. For cirkulære områder, måle diameteren. For uregelmæssige former, måle længden og bredden på den bredeste sted; Dette vil efterlade dig med nogle ekstra smæk. Runde din måling ned til de nærmeste 3 inches, hvilket svarer til 0,25 fod. For eksempel, for en 4-mund, 2 tommer lange haven, runde op til 4,25 fødder.

•Multiply længde og bredde af dit område sammen for rektangulære eller uregelmæssige former. Opdele diameteren af en cirkulær område i halv til få radius, og derefter multiplicere denne radius af sig selv og multiplicere dette resultat med 3,14, også kaldet "pi." Disse formler vil give dig området i kvadratfod. For eksempel, ville en 4-fods 2-tomme ved 6-fod 6 tommer haven være 4,25 fødder gange 6,5 fod eller 27.625 kvadratfod.

•Divide antallet af inches dyb du ønsker din sten med 12 for at få et svar i fødderne. For eksempel, er 2 inches 0.1666666 (gentaget). Runde til anden decimal for en let håndterbare svar: i dette tilfælde, 0,17 fødder.

•Multiply din kvadratfod resultere af dybde resultat. I dette tilfælde er 27.625 gange 0,17, hvilket resulterer i 4.69625 kubikfod. Knust sten er normalt sælges i kubikfod, så i dette tilfælde skal du 5 kubikfod.

•Kontrollér producenten for den omtrentlige vægt pr. kubikfod af sten du ønsker hvis det er solgt af vægt i stedet for volumen. Multiplicere vægten pr. kubikfod af antallet af kubikfod du skal afgøre, hvor mange pounds til at købe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com