Hvordan til at beregne hvor meget maling, skal du

September 26

Hvordan til at beregne hvor meget maling, skal du

Tilføjelse af et frisk lag maling til interiør eller eksteriør af en struktur kan puste nyt liv i rummet. Erhverve den rigtige mængde af maling at gøre jobbet er et vigtigt skridt mod sparer tid og penge. Hvis du ikke køber den rigtige mængde af maling til dit projekt kan du nødt til at tage endnu en tur til hardware butik. Hvis du køber for meget, og det er brugerdefinerede blandet ikke vil du sandsynligvis kunne returnere den.

Instruktioner

•Measure længden af en mur langs dens base med et målebånd og skrive måling ud for ordet "Base" på et stykke papir for nem reference.

•Udvide målebånd fra gulvet til loftet langs den samme væg og skrive ned måling ud for ordet "Højde" for nem reference.

•Multiply basen og højde målinger ved hjælp af en lommeregner. Hvis din base er 10 fødder og din højde er 8 fod, vil derefter du ankommer til 80 kvadratfod, som er det samlede areal af væggen. Nedskrive antallet ud for sætningen "Pladsen optagelser" for nem reference.

•Measure højde og bredde døre og vinduer i væggen. Multiplicer disse målinger og Subtraher det samlede areal af alle døre og vinduer fra de firkantede optagelser af væggen. For eksempel, hvis døre og vinduer har en firkantet optagelser af 26, trække dette fra 80 og du står tilbage med 54 kvadratfod.

•Gentag ovennævnte trin for hver væg, du planlægger at male, og tilføje alle væg målingerne sammen. Som en tommelfingerregel, vil en gallon af maling dække mellem 300 og 400 kvadratfod. Tag dine målinger med dig til maling forhandler. Check etiketten for den særlige maling du overvejer for producentens skøn af dækning for at male.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com