Hvordan til at beregne hvor meget Salt min skyllemiddel vil brug

March 15

Hårdt vand kan forårsage mineral oprustning i din VVS, begrænse din vandforsyning og reducere effektiviteten af din sæber, forlader film på dine retter og dig. Af denne grund vælger mange boligejere at installere en afkalker til at rense mineraler ud af deres vandforsyning. En afkalker bruger salt til at filtrere de hårdt vand. Du kan beregne hvor meget salt din skyllemiddel vil bruge nemt.

Instruktioner

•Look i din afkalker ejer 's manual for filtrering harpiks i dit apparat. Denne harpiks er en del af filter systemet. Hvis du ikke kan finde oplysninger, du kan påtage sig din afkalker har 1 kubik fod af harpiks i det; Dette er den fælles mængden af harpiks i de fleste blødgørere.

•Multiply hver kubikfod af harpiks af 8. En typisk afkalker med 1 kubikfod af harpiks vil bruge 6 til 8 lbs. salt hver gang en hel tank fuld af vand er filtreret. Bruge 8 lbs. som din mængde salt pr. kubikfod af harpiks for at fejle på siden af forsigtighed.

•Look i ejer 's manuel eller på måleren på ventilen mellem saltlage tank (filter tank) og vandtank til at se, hvor mange gange din tank er indstillet til at regenerere. Mest målte tanke er indstillet til at regenerere en gang om ugen. En fastprisadgang ventilen vil regenerere baseret på dit vandforbrug. Hvis du ikke har en målte ventil, tjekke din tank hver dag i en uge og se, hvor ofte det refills og bruge denne som din regenerering beløb.

•Multiply mængden salt, der er nødvendige for din kubikfod af harpiks af antallet gange din tank regenererer i en uge. En typisk tank med 1 kubikfod af harpiks skal 8 lbs. salt. Hvis tanken har en målte ventil sæt til at regenerere en gang skal om ugen så du 8 lbs. salt pr. uge. Multiplicer dette nummer af 4 (antallet uger i en måned) til at få 32 lbs. salt vil blive brugt af din skyllemiddel i en måned.

Tips & advarsler

  • Målte ventiler bruge mindre salt så fastprisadgang ventiler, fordi du kan indstille regenerering cyklusser for en gang om ugen i stedet for afhængig af hvor meget vand der bruges dagligt. Dette kan spare dig penge i det lange løb.
  • Sæt kryds i kalenderen eller angive en påmindelse for at fortælle dig, hvornår du skal købe mere salt, så du ikke løber tør. Overvej at den gennemsnitlige pose med salt vejer 60 lbs., når du indstiller din salt købe dato.
  • Hvis du er på natrium-diæt, kan en vand-blødgører, der bruger salt tilføje for meget salt til din drikke levering. Spørg din lokale hardware butik om brug af ekstra filtre eller salt erstatninger i din skyllemiddel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com