Hvordan til at beregne lineær optagelser

November 4

Beregning af lineære fødderne er vigtige i mange områder af hjem byggeri og forbedring. At vide hvor meget træ til ordre til bygning af en hjem, dæk eller ny tilføjelse kræver en måling af lineære fødder. Hvis du lægger nyt tæppe eller linoleum eller Tapetsering en væg, skal du kende de lineære fødderne af materiale, der er påkrævet. En lineær fod er længden af noget. Både en 12-fods, 2 x 4 tommer bord og en 12-fods, 1 x 12 tommer bord er 12 lineær fødder.

Instruktioner

•Measure længden af det område, du har brug for til at dække eller bygge. Længden af området i fødder er den samme som den lineære fødderne måling. Når der kræves kun én dimension, derefter lineær fødder er det samme som en normal længde måling.

•Measure bredden af det område, du skal dække.

•Divide bredden af området ved bredden af materiale at finde antallet af rækker af materiale kræves.

•Find de samlede lineær fødder ved at multiplicere den lineære optagelser med antallet af rækker. For eksempel, kræver der dækker en væg med tapet, der er 18 inches lang og 8 fod høj otte lineære fødderne af papir. Dette er kun for en stribe af tapet. For at beregne de lineære fødderne kræves for at dække en mur, som er 9 fod lang, figur 9 X 12 = 108 inches og 108 / 18 = 6; seks rækker af papir er nødvendige for at dække en 9-fods værelse. De samlede lineær fødder ville derefter være 6 X 8 = 48, giver en måling af 48 lineær fødder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com