Hvordan til at beregne mængden af sidespor skulle Side et hus

March 27

Sidespor fungerer som en hud for et hus, tilbyder både beskyttelse og Forskønnelse. Med en tilsyneladende endeløs liste af sidespor typer og specifikationer, kan det synes vanskeligt at anslå mængden. Ved hjælp af grundlæggende værktøjer som et målebånd og lommeregner, bliver til opgave at beregne sidespor behov en simpel en, der kan udfyldes af bare om nogen.

Instruktioner

•Measure højde og længde af en væg for at være dækket i sidespor ved hjælp af målebåndet. Multiplicer disse tal for at finde det samlede overfladeareal (i kvadratfod) af denne mur. Gavl vægge, der har en trekantet form, skal du finde området i den nederste rektangulære del først, derefter finde området af den trekantede del ved at multiplicere halvdelen base længde med sin højde så tilføje dette beløb til det firkantede område at finde det samlede areal af væggen.

•Measure og formere højden og længden af eventuelle væg åbninger (døre, Vinduer) til at finde deres samlede areal. Trække disse beløb fra den samlede væg område at finde den samlede væg overflade (i kvadratfod) skal dækkes.

•Gentag trin 1 og 2 og på alle resterende vægge skal dækkes med sidespor. Tilføje areal af alle vægge til at finde den samlede firkantede optagelser af væg overflade dækkes.

•Divide samlede væg firkantede optagelser af kvadratfod dækning af sidespor (pr. enhed/pakke) du vil bruge til at beregne det samlede antal sidespor enheder/pakker du får brug for huset. Denne dækning vil blive anført på emballagen.

Tips & advarsler

  • Tilføje 10 procent til din endelige resultat vil tegne sig for spildt materiale under anvendelsen.
  • Hvis produktets sidespor ikke indikerer sin dækning på emballagen, du kan rådføre sig med et sidespor specialist på din lokale bygning levering butik.
  • Det kan være lettere at måle vægge og beregne deres område i inches, så senere konvertere til firkant feet. For at konvertere kvadrat inches til kvadratfod, opdele det samlede kvadrattomme beløb af 144 (antallet inches i en firkantet fod).

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com