Hvordan til at beregne mængden af sten til en støttemur

October 10

Hvordan til at beregne mængden af sten til en støttemur

Beregning af stenen behov for en støttemur vil være forskellige alt efter hvilken slags sten du bruger. Der er kulturperler, naturlige, Keystone, Rosetta, terrasse, stenbrud, bare for at nævne nogle få. Denne artikel vil dække de grundlæggende funktioner til beregning af næsten enhver sten til en støttemur.

Instruktioner

•Estimating naturlige sten er det sværeste, er det meste af tiden købt af ton og kun leverandøren vil kunne give dig kvadratet på dækning af ton for stenen bliver købt efter den kendsgerning du beregne den nødvendige kvadratfod. Når du bruger sten som i billedet er det indførsel til faktor i ekstra sten i bunden, så vinkel/hældning af væggen er omkring 15 grader.

•Estimating alle blokke er firkantet er enkel, hvis de er alle samme størrelse. Bare formere dem sammen højde gange bredde og Bemærk SQFT antallet at opdele det alle de samlede SQFT af væggen. Hvis din bruger blokerer at arbejde som et mønster som mange blok sammen, som det tager for at gøre op en fuld mønster sæt derefter multipliceres højden og bredden af mønster til divideret den samlede SQFT. Multiplicer det med antallet af blokke bruges til at indhente det mønster, der var ganget. Andre sten kommer i så mange forskellige størrelser, de kunne ikke beregnes som ovenfor og fremstilling bør give den nødvendige mængde af sten at dække X mængden af SQFT område.

•Last er at finde væg kvadratfod, tage alle bredde målinger af den bevarer og tilføje dem sammen. [Hvis der er mere så en bygges] Multiplicer dette nummer af højden af væggen for det samlede SQFT antal støttemur. Efter SQFT antallet er klar dividere det med blok SQFT for den samlede blok behov. Bemærk: Husk at hvis du bruger mere end en blok i din "blok SQFT nummer" at gange det med det sidste nummer får du efter dividere det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com