Hvordan til at beregne mængden af vand i en Swimming Pool

January 7

Hvordan til at beregne mængden af vand i en Swimming Pool

Beregning af mængden af vand i en swimmingpool er en nyttig øvelse til at hjælpe dig vide, hvor mange gallons af vand bruges til at udfylde poolen. Denne information også lader dig vide hvad navnlig størrelsen af filter er bedst egnet til poolen. Du skal også vide, hvor meget vand du har i din pool for at tilføje den passende mængde kemikalier til at holde vandet rent og sanitære.

Instruktioner

•Udvide målebånd fra den ene væg af puljen til væggen på den modsatte ende, på langs. Måle poolen på tværs af sin længste længde, hvis puljen er ovale. Udvide målebåndet i bredden af poolen. Måle på tværs af de bredeste midtpunktsværdi, hvis puljen er ovale. Beregne disse målinger i fødderne. For eksempel, på en rektangulær pool, længden kan være 32 fod og bredden kan være 16 feet.

•Measure pool's diameter, hvis puljen er rund. Tage 2 målinger, hvis du ikke er sikker på, at swimmingpoolen er en perfekt cirkel. Dybest set forestille sig, at skabe en usynlig Kors-formet mønster med målebåndet, som du måle på tværs af puljen to gange. Beregne denne måling i fødderne.

•Calculate dybden af poolen. Måle fra vandlinjen mark ned til pool bunden, ved hjælp af målebånd, hvis du er usikker på dybden. Beregn den gennemsnitlige dybde af en pulje, der har en jævnt skrånende bund ved at måle dybden af de lavvandede ende og derefter måle dybde på dybt vand. Tilføj resultaterne af disse to målinger sammen, og dele dette tal med 2. Dette giver dig puljens gennemsnitlige dybde. For eksempel, hvis de lavvandede ende er 3 fod og den dybe ende er 9 fod, den gennemsnitlige dybde er (3 + 9) / 2 eller 12/2, som er 6 fod.

•Multiply pool's længde gange bredde gange den gennemsnitlige dybde. Runde pools, multipliceres diameter gange diameteren gange den gennemsnitlige dybde. Med rektangulære pool, for eksempel, formere 32 x 16 x 6, som er lig med 3.072. Dette betyder, at swimmingpoolen holder 3,072 kubikfod vand.

•Multiply antal fra trin 4 af passende multiplikator for figuren pool, at indhente, hvor mange gallons af vand er i poolen. For en pulje, der har en rektangulær eller pladsen er multiplikatoren 7.5. Til pools med en rund form er multiplikatoren 5.9. Til ovale pools er multiplikatoren 6.7. Så, for en rektangulære pool, formere 3.072 x 7.5, som giver 23,040 gallons af vand som mængden af vand i poolen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com