Hvordan til at beregne omfanget af en hjem opvarmning brændstoftank

July 19

Hvordan til at beregne omfanget af en hjem opvarmning brændstoftank

Hvis du bor i et koldt klima, du stole på brændstof i dit hjem, opvarmning tank til varme og så du ønsker at fylde det til randen før begyndelsen af vinteren. Dog liste ikke mange varme brændstoftanke brændstofkapacitet, så du bliver nødt til at beregne det. Når du kender volumen, kan du nemt bestemme hvor mange gallons af brændsel til orden.

Instruktioner

•Indstil den geometriske form af din tank. Forskellige varme tanke har forskellige geometriske former. Nogle er kugler, nogle er cirkulær cylindre og nogle er elliptisk cylindre. De fleste er blot simple cirkulære cylindre, der er den letteste at beregne. At finde typen formular, gennemgå billeder af geometriske figurer og bemærke deres navne. En god geometri bog vil hjælpe.

•Vælg volumen formlen for den geometriske form eller former for din tank. Geometriske formler er let tilgængelige for de mest almindelige geometriske former. Linket reference giver formler for en cirkulær cylinder, en elliptisk cylinder, en firkantet prisme, en terning og en torus. Cylinderen er den mest almindelige type af tank. Dens formel er 3,14 Rasmussen * h, hvor der er radius af cylinderen og h er højden af cylinderen.

•Measure dimensioner af din tank. Du bliver nødt til at tage forskellige målinger for forskellige geometriske former. De målinger, du bliver nødt til at gøre vil svare til variabler i formler til bestemte geometriske form af volumen. Eksempelvis beregnes volumen af en rektangulær prisme ved at multiplicere bredde af længden af højden, så du vil være nødvendigt at måle bredden, højden og længden af din tank. For en cylinder omfatter variablerne i formlen volumen radius, og højden af cylinderen.

•Gennemfør beregningen. De fleste volumen beregninger kan ske med papir og blyant, men du skal muligvis en lommeregner. Du kan finde regnemaskiner og volumen regnemaskiner på internettet. Volumen regnemaskiner kræver at du vælger den geometriske form og derefter angive målingerne.

Tips & advarsler

  • Hvis din tank er et kompliceret geometrisk form — en figur, der består af mange forskellige geometriske former — nedbryde form til kendte geometriske figurer. For eksempel, hvis din tank er en cylinder med en kugle, monteret på toppen, beregne mængden af en kugle og volumen i cylinderen. For at få det samlede volumen, tilføje resultaterne af disse to beregninger sammen.
  • Hvis du ikke kan finde navnet på din geometriske form eller en formel for det, nedbryde form i flere kendte former, som du kender formler for. Eller model form som en anden type af form. For eksempel, hvis din tank er en cylinder, forestille sig, at det er tæt omsluttet af en rektangulær kasse. Bredden på boksen ville være længden af den cylinderdiameter, længden af boksen ville også være længden af cylinderens diameter og højden af boksen ville svare til højden af cylinderen. Derefter beregning af volumen i cylinderen med formlen fra en rektangulær prisme. Det vil sige, formere bredde af længden af højden. Resultatet vil være omkring 20 procent større end det faktiske volumen i cylinderen. For at korrigere for dette, multipliceres udtagningen af prismet af 0,785. Dette vil give et resultat, som er næsten præcis det faktiske volumen i cylinderen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com