Hvordan til at beregne omkostningen for en mursten udlægningsmaskiner gårdhave

January 17

Beregning af udgifterne til et hjem forbedringsprojektet er bydende nødvendigt, før du starter arbejdet, og hjælper en boligejer at beslutte at fortsætte med et projekt eller ej. Også, at være klar over de forventede omkostninger vil vogte en boligejer mod overopladning af entreprenører eller leverandører. Mursten brolægning er en typisk gør-det selv projekt, der kræver, at du kan generere dine egne tilbud, snarere end at lægge på bud fra underleverandører.

Instruktioner

Hvordan til at beregne omkostningen for en mursten udlægningsmaskiner gårdhave

•Measure de vandrette og lodrette afstande over gårdhaven du agter at dække med mursten udlægningsmaskiner. Nedskrive disse målinger på toppen af din millimeterpapir. Hvis terrassen er en usædvanlig form (undtagen kvadrat eller rektangel), Sørg for at tage en måling for hver side af området.

•Brug millimeterpapir, skitsere form af terrassen ved hjælp af gitterlinjer til at give en form for skala (f.eks. hver gitteret skal repræsentere 6 inches eller 12 tommer). Tegningen behøver ikke at være perfekt; det vil blive brugt til din reference om, hvilken side hver måling er tildelt. Label hver segment med maalinger i trin 1.

•Calculate det samlede areal af terrassen. Hvis det er en rektangulær form, dette gøres ved at multiplicere de lodrette og vandrette målinger. Hvis det er en ulige form, brug den tegning du har lavet til at opdele området i håndterbare kvadranter. For eksempel, bryde ned område i enten trekanter eller firkanter, så området kan beregnes let. Fortvivl ikke, hvis et stykke ikke passer perfekt ind i en trekant eller kvadratisk form. Estimatet behøver kun at være tæt på, ikke perfekt. Når du har alle områderne af kvadranter, tilføje dem sammen for at modtage alt.

•Indstil mursten type du vil bruge til brolægning og gøre opmærksom på dets dimensioner og omkostninger pr. mursten. Du kan opnå dette på et lokalt hjem og haven forsyning butik eller via din entreprenør. Store kasse hjem forbedring butikker kan typisk bestille flere sorter end de bærer på lager. Hvis du bruger en entreprenør, bede ham om at bringe over prøver af mursten til at vælge fra.

•Multiply længde og bredde af mursten sammen for at opnå dets område. Sikre, at måling af rummet i den samme enhed som område måling for mursten. Mest sandsynligt begge målinger bør være i inches. Del det samlede areal af området i en enkelt mursten. Denne resulterende tal vil være antallet af mursten, du bliver nødt til at fuldføre projektet. Flere denne mængde af omkostningerne pr. mursten. Denne samlede vil være din anslåede omkostninger for projektet.

•Hvis du er ved at afslutte projektet selv, tilføje cement til at opnå samlet udgifter. Din lokale hardware butik kan give mængden cement nødvendige for din givet areal. Poser med cement er relativt billige, $5 for en 40-pund pose, og vil ikke være en betydelig ændring i estimatet. Hvis du har en entreprenør fuldføre projektet, får en labor omkostninger til at tilføje til denne materialeomkostningerne for den sande samlede.

Tips & advarsler

  • Må ikke bekymre dig om perfektion med din tegning eller målinger. Et estimat er beregnet til at give en retningslinje, ikke sandt, alt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com