Hvordan til at beregne omkostningerne ved betonplade

September 25

Konkret er en alsidig byggemateriale, der kan dannes i næsten enhver form til næsten ethvert formål, og det finder ofte vej til plader til støtte for strukturer eller terrasser. Beregning af omkostningerne for en betonplade til dette formål, eller andre, er en simpel nok opgave, der kan gennemføres effektivt af næsten alle.

Instruktioner

•Brug sledge hammer, drev træ stakes i jorden for at markere hjørnerne af den foreslåede betonplade.

•Measure længde og bredde af området ved hjælp af målebåndet, og ved hjælp af lommeregner, multiplicere længden med bredde til at finde det samlede areal i kvadratfod. Hvis pladen er ikke-rektangulære, kan du bryde det op i sektioner, der vil være lettere at måle og beregne.

•Divide det samlede areal af slab af 3 (til at beregne for en 4-tommer tyk plade) til at finde det samlede volumen i kubikfod.

•Divide længden af slab af 2 (til at beregne mængden af jern forstærke på 2 fods afstand) og formere ved bredden. Dette vil beregne længden af stål armeringsjern, der vil være nødvendige; Gentag for breddedimensionen. Tilføj de stål længder sammen og ganges med 1,1 til at beregne og tilføje 10% materiale for at tage hensyn til affald.

Stål armeringsjern er en armeringsstål, der er placeret i beton og handlinger for at holde det sammen som en struktur; for små områder (50 kvadratfod eller mindre), vil ikke bære en tung belastning, armeringsjern må ikke være nødvendig.

•Opkald din lokale bygning levering center for at citere de nuværende priser af beton (pr. kubikfod) og stål armeringsjern (per fod). Multiplicer disse omkostninger af de beløb, der er beregnet i trin 3 og 4, hvorefter der tilsættes for at finde de samlede omkostninger for den betonplade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com