Hvordan til at beregne omkostningerne ved en blok værelse tilføjelse

January 18

Hvordan til at beregne omkostningerne ved en blok værelse tilføjelse

Beregning af omkostningerne ved en blok værelse tilføjelse er nødvendig, når man overvejer et projekt. Uanset om du gør det selv eller betale nogen til at gøre det, evnen til at beregne en blok tilføjelse vil spare dig penge og give udnytte du når vi forhandler med en entreprenør. Beregning af din egen blok værelse tilføjelsen vil kræve noget mere end grundlæggende matematik og evnen til at drive en lommeregner.

Instruktioner

•Measure og bestemme størrelsen af de foreslåede beton-blok tilføjelse. Du kan også se på nogle andre rum i dit hjem for at få en idé om den størrelse, du ønsker at tilføje. Også se på nogle bøger og blade til at få et bedre indtryk af rum dimensioner; en ud af andel tilføjelse vil se mærkeligt, når det er knyttet.

•Tilføj længder af alle vægge sammen. For eksempel, en 10-fods-af-12-fods værelse er lig med 44 lineære fødderne af blok vægge. Hvis der er nogen ekstra vægge som bump outs, tilføje længder af disse vægge.

•Calculate størrelsen af blokken i ét kursus. Betonblokke er 16 inches lang, herunder fælles mudder, så du vil opdele 44 fødder af 1,33 (16 inches er lig med 1,33 fødder). Når du opdele 44 fødder af 1,33 fødder (en blok), får du 33.082. Fordi du ikke kan købe en del af en blok, vil du runde op til 34 blokke.

•Indstil mængden af blokke i hele væggen, fra bund til top. Opdele, for eksempel, en 8-fods mur af 8 inches--.66 er højden af en blok - for at få mængden af blok i højden af væggen. Du skal 12,2 blok høj for en væg der er otte fødder, er så at afrundes til 13 blok for højden af væggen. Nu, for at fastslå størrelsen af blokken i hele væggen, bare gange beløbet af blok længe af mængden af blok høj: 13 x 44 = 442 blokere.

•Indstil mængden af sand og mørtel blandes nødvendige for æglæggende blok tilsætning. Tillad 3 poser af mørtel pr. 100 blokke: 13 poser af mørtel og 1 ton sand pr. 10 poser af mørtel. Omkostningerne ved blok tilsætning vil høj grad afhænger din placering. Du kan foretage en opringning din lokale leverandør og bede om betonblok, mørtel og sand priser. Bare gange prisen på én enhed af mængden af enheder i jobbet. For eksempel, hvis du bestemme, at en 8-tommer betonblok koster $1,25, derefter gange det samlede antal blok af 1,25; det samme gælder for sand og mørtel. For at få arbejdskraft priser, bare kalde nogle lokale murere og bede for deres pris pr. blok lønomkostninger, så ganger dette antal med det samlede antal blokke.

Tips & advarsler

  • Altid indskrive og recheck dine beregninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com