Hvordan til at beregne omkostningerne ved en granit bordplade

July 5

Granitbordplader fremhæve sider af mange indretningsvirksomhed magasiner og køkken showrooms. Mange boligejere vælger det for deres køkkener på grund af sin naturlige skønhed. Granitbordplader kommer i en række farver og mønstre, hvilket resulterer i mange forskellige muligheder for et køkken remodel. Udgifterne til granitbordplader er generelt høje sammenlignet med andre materialer. Beregning af omkostninger for en granit bordplade gør det muligt at afgøre, om det passer inden for dit budget.

Instruktioner

•Measure bordplade område til at bestemme det areal. Multiplicere længden med bredde til at bestemme firkantede optagelser. Granitbordplader er prissat ved den kvadratiske fod så jo mere præcis dine mål, jo mere nøjagtig bliver deres skøn. Tilføj i området backsplash firkantede optagelser, hvis det vil også blive dækket i granit.

•Visit en lokal leverandør af granit. Se plader i granit, at bemærke stykkerne du gerne. Da granit er et naturligt produkt, er der variationer i udseende. Mønstre og farver af granit, der ikke forekommer ofte i naturen koster mere grund af deres sjældenhed. Bemærk priserne på de plader, du overvejer.

•Multiply cost per kvadratfod af den samlede firkantede optagelser af din køkken bordplader. Dette giver dig omkostninger for granit, selv. Dette er det første aspekt af de samlede omkostninger for projektet.

•Kontrollér med granit leverandør af installationsservices. Afgøre, om anlægget er bygget ind i udgifterne til granit, eller hvis der er tillægsgebyr. Hvis leverandøren ikke giver installation, skal du kontakte flere lokale entreprenører, der håndterer granit installation. Bede om estimater for labor omkostninger fra kontrahenterne. Tilføje labor omkostningsskøn til de materielle omkostninger.

•Tilføj ti procent at de anslåede omkostninger. Mange hjem forbedringsprojekter gå over budgettet. Ved at føje en ekstra 10% til de samlede anslåede omkostninger, tilføjer du en buffer for at dække eventuelle uventede udgifter, der kan opstå under installationen. I bedste fald, vil du bruge mindre end du beregnede, giver dig penge til overs. Hvis projektet går over budgettet, vil du være forberedt med en reserve kilde af penge til at betale for det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com