Hvordan til at beregne omkostningerne ved opbygning af en kælder

December 7

Hvordan til at beregne omkostningerne ved opbygning af en kælder

Hvis din nye hjem vil have en kælder, er der nogle grundlæggende metoder til at anslå omkostningerne ved at gennemføre den. Mens kældre er stadig en af de billigste byggeprojekter når regnede på grundlag af kvadratfod, er færdige kældre stadig en væsentlig investering. Følge nogle enkle retningslinjer, når fastsættelsen af omkostningerne til at bygge en kælder.

Instruktioner

Beregning af omkostninger

•Figure i omkostningerne ved udgravningen. Du kan ikke indse, at udgravningen er en større omkostninger til at bygge en kælder. Dette er en stor luns af forandringer, og det vil variere afhængigt af typen af jord til at fjerne. Hvis byggepladsen har mange sten, vil prisen være højere. Spørg gravemaskine at se på webstedet og give dig en pris per square yard til snavs fjernes. Sørg for han indeholder sit udstyr transport gebyrer og afgifter for footings.

∞ hvordan koster det omkostninger at hælde en kælder? Vurdere mængden af beton behov i cubic yards. Bestemme mængden af regne mindst en 8 tommer tyk mur for standard konstruktion eller en 10 tommer tyk mur, hvis dit hus vil senere have mursten eller murværk anvendes til ydre. En kælder med 8-fod høje lofter skal en 9 fods betonvæg.

•Tilføj beton skulle hælde footings, hvor dine kældervægge vil sidde ved at finde en 2 fod stribe 1 fod tyk beton under alle dele af din foreslåede kældervægge. Tjekke med din lokale bygning kode inspektør for at se, hvis du skal hælde større footings i dit område.

•Find mængden af beton behov for sal, hvis hældes i en dybde af 4 inches. Tilføj dette til din konkrete tal.

•Calculate forstærkende stål, der vil give din kælder vægge styrke og integritet. Alle kældervægge indeholder armeringsjern. Figur på installere én lodret armeringsjern, 94 inches høj, hver to lineære fødderne inde i kælder væg og planlægger at bruge ni vandrette niveauer af armeringsjern. Tilføje armeringsjern bånd til tilslutning i dine beregninger.

•Finish din armeringsjern beregninger ved beregning af armeringsjern forstærkning stænger, der vil køre hele vejen tværs over gulvet i begge retninger på 2 fod af 2-fods-Centre. Igen, tilføje armeringsjern bånd for at fastgøre barerne.

•Tillad for tilstrækkelig sand for at stabilisere den betongulv ved at udfylde et minimum af 3 inches før hælde beton. Derudover kan afhængig kode, du have at bruge sand til opfyldning omkring kælderen til at forhindre bevægelse. Sand giver 100 procent jordpakning og som sådan, der ofte kræves i områder hvor jorden forskydninger.

•Kontrollér prisen på drain fliser til at installere omkring omkredsen af din kælder og tilføje en sump spanden for at filtrere vand fra dit fundament. Hvis du er i et område, hvor sand skal bruges til opfyldning, beregne prisen på installerer rock over drain fliser til at holde sandet fra filtrering til perforeringer og tilstopning.

•Sæt sammen udgifter til ansættelse af arbejdere og faglærte arbejdere til at bygge din kælder. Hælde beton vægge er arbejdskrævende, da beton sætter op hurtigt og en gang set, er ikke længere brugbart. Betonfundamenter skal hældes i en kontinuerlig kørsel at sørge for der er ingen "kold samlinger", der svækker væggen.

Tips & advarsler

  • Overveje at hyre en kælder entreprenør, hvis ikke du er op til opgaven at bygge en kælder selv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com