Hvordan til at beregne området vrid i Bolt-forbindelser

December 23

Uanset hvad du gør for et levende, har du sandsynligvis brugt nogle type bolt i dit liv. Der er mange typer af bolte anvendes til forskellige applikationer. Disse bolte også kommer i forskellige materialer. Når du bruger en bolt, er det vigtigste, at det er længe nok til dine bestemt program. Det kan også være nødvendigt at beregne området shear forbindelsens bolt. Dette kan være afsluttet ved at bestemme alle målinger af bolten.

Instruktioner

•Lay bolt på en flad overflade. Tør ned hele bolten med en ren klud. Ren off alle synlige snavs og snavs fra overfladen. Tilsæt vand og parabol sæbe til rag, hvis det er nødvendigt, indtil bolten er ren. Dette vil sikre, at korrekte målinger.

•Sæt et målebånd for enden af bolten, under hovedet. Tryk det op fast mod lederen af bolten, og køre målebåndet til enden af bolten. Optage målingen til nærmeste 1/16-inch på målebåndet. Nedskrive denne måling.

•Measure tykkelse af bolt til at bestemme området samlede shear bolten dækker. Undersøge bolten og kontrollere, at det er den samme tykkelse hele vejen gennem hele stykket. Wrap en målebånd omkring bolten på forskellige steder og optage målingerne. Kontroller, at alle målingerne er ens.

•Multiply længden af bolt af tykkelsen. Hvis bolten var 4 1/2 inches lang og 1/4 tommer tyk, derefter Multiplicer de to sammen for at få det samlede areal af bolten. 4.5 x.25 = 1,125 kvadratfod. Dette er området vrid af bolt-forbindelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com