Hvordan til at beregne stål Header spænder & vægt belastninger

November 20

Hvordan til at beregne stål Header spænder & vægt belastninger

Stålbjælker anvendes i byggeriet til at støtte store vægte over bredt spænder. Mængden af vægt fjernlys kan bære bestemmes af sin type, størrelse, placering af lasten og dens spændvidde. Hver stråle bæreevne bestemmes af et laboratorium, der udfører stresstest på bjælken derefter offentliggør resultaterne. Tilladelige belastninger og spænder indstilles derefter af lokale bygningsreglementer. Arbejde inden for begrænsningerne af strålen er vigtigt for bygningen for at være strukturelt lyd.

Instruktioner

•Indstil om bjælken vil blive brugt som et center stråle eller kolonne. Center bjælker er køre vandret og støtte gulvet belastninger på tværs af deres span. En kolonne stråle er installeret lodret og bruges typisk til at støtte fjernlys center i bestemte steder i hele dens spændvidde.

•Indstil fra bygningens tegninger hvor mange etager strålen støtte. Dette er antallet af etager over bjælken.

•Kontrollér beam span tabeller. Find siden til stråle ansøgning og gulve understøttes.

•Look ned kolonnen længst til venstre for bjælken type du har. Bjælker er bedømt af deres form, flange bredde og længde. En fælles beam måling ligner "W6x9." Dette er en lang flange stråle med en bredde på 6 inches og kan støtte 9 pounds per fod.

•Look på tværs af kolonnen oplysninger om beam's strukturelle egenskaber. "Lc" er span strålen er tilladt at rejse mellem to understøtter.

•Multiply længden af stråle af dens lasteevne per fod. Dette er det andet tal i sine specifikationer. Hvis en stråle er designet til 9 pund per fod af belastning og det strækker sig over 10 fod, kan det bære en total belastning af 90 pounds jævnt fordelt i hele dens længde.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en stråle, der ikke er egnet for programmet kan resultere i et sammenbrud af bygningen. Rådføre sig med en ingeniør, når du vælger en stråle.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com