Hvordan til at beregne størrelser for varme & køling

July 23

Hvordan til at beregne størrelser for varme & køling

Vælge den korrekte størrelse af ovn eller klimaanlægget for dit hjem hjælper spare på el-regningen i det lange løb da enheden ikke vil behøver at cykle til og fra så ofte. En enhed, der er for lille vil efterlade et hjem koldt om vinteren og varmt om sommeren, fordi det ikke er kraftig nok til at ændre temperaturen i et rum. Hvis en air condition er for stor, vil det ikke være på længe nok til at dehumidify luften ud over afkøling det. Anslå størrelsen af ovnen eller klimaanlægget skal du med nogle simple beregninger.

Instruktioner

•Calculate de firkantede optagelser af dit hjem ved at måle dimensionerne af enkelte værelse, entre, skab og andre rum i dit hus, at du agter at varme eller køle. Formere dimensioner i hvert værelse sammen for at finde rummets areal og opsummere alle områder at finde den samlede firkantede optagelser af dit hjem. Du kan allerede kender dette tal fra da du købte hjemmet.

•Indstil dit klimazone ved at kigge på kortet angivet i afsnittet reference. Zoner spænder fra zone 5 i de koldeste nordlige stater til zone 1 i de varmeste sydlige stater. Zonen hjælper med at estimere den gennemsnitlige høje og lave temperaturer i dit område at vide hvor meget arbejde, ovn eller klimaanlægget bliver nødt til at gøre for at komme hjem til en behagelig temperatur.

•Look op den anbefalede størrelse af klimaanlægget for din klimazone og firkantede optagelser i diagrammet i afsnittet referencer. For eksempel ville et hjem beliggende i zone 3, der er omkring 1.700 kvadrat fødder har brug for en air condition med et 3-ton kapacitet.

•Multiply antallet af tonsvis af 12.000 at finde hvor mange BTUs eller britiske termiske enheder, kapacitet klimaanlægget skal have.

•Vurdere om dit hjem isolering er dårlig eller god. Dårligt isolerede boliger har ældre eller større vinduer og kan få utætte i løbet af vinteren. Velisolerede boliger har nyere Vinduer, god isoleringsmaterialer, og muligvis to historier, som hjælper med at levere isolering.

•Multiply de firkantede optagelser af dit hjem ved et passende antal BTUs per kvadratfod for din klimazone til at anslå din ovn størrelse. Vælg den mindre i området hvis dit hjem er velisoleret og den større nummer, hvis dit hjem er dårligt isoleret. Multipliceres med 30 til 35 for zone 1, 35-40 for zone 2, 40-45 for zone 3, 45 til 50 for zone 4 og 50 til 60 for zone 5.

Tips & advarsler

  • En professionel on-site vurdering af dit hjem er den bedste måde at sikre, at du køber den rigtige størrelse af opvarmning eller aircondition enhed til dit hjem. De ovenstående beregninger er kun et skøn og kan ikke give den bedste størrelse af ovn eller klimaanlægget for nogle boliger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com