Hvordan til at beregne temperaturen i en varmeveksler

November 11

Hvordan til at beregne temperaturen i en varmeveksler

Varmevekslere overføre varmeenergi fra en flydende til en anden væske over overflade spørgsmål. Overførslen sker gennem absorption eller spredning af varmeenergi. Hjem bygningsarbejdere installere varmevekslere i kedler, klimaanlæg og ovne. De kan beregne temperaturen ved hjælp af en enkel proces.

Instruktioner

•Find varmevekslere i dit hjem. De bidrager til at producere og distribuere varmeenergi i større apparater såsom ovne og kedler. De tillader væske at komme i den ene side, så er spundet i en cirkel over en varm service til at varme op og er endelig frigivet på anden siden af veksleren gennem spredning eller absorption. Denne proces hjælper til at opvarme de større apparater, drevet af en varmevekslingen.

•Conduct inspektion af din varmevekslere til at forstå, hvordan de er konstrueret. En varmeveksler varierer mellem ca 75 grader og 150 grader Fahrenheit. Find alle variabler af den følgende ligning til at beregne den aktuelle temperatur: Q = M C T hvor Q er varmen, M er massen af væsken, C er den varme kapacitet og T er temperaturen ændres.

•Assume varme er 1.000 joule, vejer 400 gram, varmekapacitet af vand er 4,19 joule/C. løs for temperaturforandringer. 40.000 = 200 4.19 T. T = 47 grader Celsius eller 116 grader Fahrenheit.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com