Hvordan til at beregne vægten af en betonplade i Pounds Per fod

January 6

Hvordan til at beregne vægten af en betonplade i Pounds Per fod

Beton er et samlet materiale med en række kompositioner og formål, så dens vægt pr. kubikfod kan variere betydeligt. Betonen typisk anvendes i hjem byggeprojekter som terrasser, indkørsler og haven vægge vejer omkring 145 pounds per kubikfod, ifølge de konkrete køkkenbordet Institute. For at beregne vægten af en plade, formere dens volumen af gennemsnitsvægt pr. kubikfod af beton.

Instruktioner

•Measure den lange side af betonplade med et målebånd. For eksempel kan en bolig gårdhave være 12 fod lang.

•Measure slab's bredde. I dette eksempel antage bredden på terrassen er 10 fod.

•Measure den plade tykkelse fra bund til top. Hvis kanten af betonen ikke er synlig, grave en lille hul i kanten til at udsætte det. I dette eksempel antage slab har en standard tykkelse på 4 inches. Konvertere inches til fødder ved at dividere med 12. I dette tilfælde er fire divideret med 12 lig med 0,33, så pladen er 0,33 fod tyk.

•Calculate slab's samlede volumen ved at multiplicere længden af bredden af tykkelse. Tolv fod ganget med 10 fødder ganget med 0,33 fødder er lig med 39.6 fødder. Mængden af betonplade i dette eksempel er derfor 39.6 kubikfod.

•Multiply den slab volumen af betonen 's gennemsnitlige vægt pr. kubikfod. I dette tilfælde 39.6 kubikfod ganget med 145 pounds per kubikfod er lig med 5,742 pounds, eller omkring 2,87 tons.

Tips & advarsler

  • Hvis din plade består af let beton, der er almindeligt anvendt til dæk og bordplader, bør dets gennemsnitlige vægt være omkring 115 pounds per kubikfod, ifølge de konkrete køkkenbordet Institute.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com