Hvordan til at beregne vægten af et skur

May 16

Beregning af skur vægt kan være vigtige, når du forsøger at flytte en struktur i sin helhed, eller hvor du har brug at vide, hvis en passende foundation har udarbejdet. Selv om den nemmeste måde at beregne skur vægt er at placere skuret på en stor kommerciel skala, er denne metode upraktisk for større skure, der ikke er let mobile. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et par enkle tricks til at anslå vægten af din stald i en rimelig grad.

Instruktioner

•Få et udsnit af tømmer anvendes i byggeriet af skuret, helst i samme størrelse som fleste af bestyrelser. Vejer det enkelte bord på din skala, så tally op det samlede antal boards anvendes i byggeriet af skuret og ganger med dette nummer til at finde den samlede tømmer vægten af din struktur.

•Purchase eller Find en ekstra tagsten. Vejer flisen, så Tæl antallet af tagsten på din stald. Formere den enkelte flise vægt mod antallet af fliser til at fastslå det samlede tagdækning vægt.

•Locate et lignende stykke glas til dem, der anvendes i vinduerne i din stald. Veje at multiplicere det mod antallet af windows til at bestemme glas vægten af din stald.

•Calculate materialer vægt ved vejning en eller flere negle og derefter multiplicere det mod antallet af negle bruges i din stald. Ikke forsømme dette trin, som negle i den samlede kan tilføje en betydelig vægt. At spare tid, bare tælle hvor mange negle er brugt pr. bord, så formere sig, at mod antallet af bestyrelser tælles i trin 2.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com