Hvordan til at beregne vægten af tæppe

July 22

Hvordan til at beregne vægten af tæppe

Tæppe forhandlere definere "ansigt vægt" af et tæppe som fiber knyttet til opbakning materialet per square yard ounces. Dette nummer har intet at gøre med tæthed af gulvtæppet, fordi en lang, sparsom bunke kan have samme vægt som en kort, tykt syet bunke. Sandt "vægt" af et tæppe er vægten af en firkantet gård af tæppe plus vægten af dens opbakning. Hvis dit tæppe er allerede installeret, er vægt let at beregne.

Instruktioner

•Find en skrot af tæpper tilovers fra installationen. Hvis installationen blev en lang tid siden, du kan have til at gå på jagt efter et stykke tid, men der er altid en skrot eller to tilbage. Hvis ikke, gå til tæppe forhandler og find mærket og en rest.

•Sæt rest på et stykke gammelt krydsfiner eller en metal overflade, som ikke kan blive scoret af en hobbykniv. Vend resten, så du kan se sin opbakning. Måle et 12 x 12 tommer kvadrat og markere den med en pen.

•Klippe ud af pladsen målt ved hjælp af en skarp hobbykniv og en lige kant.

•Sæt pladsen fod tæppe på en skala og Indvejning ounces. Multiplicer antallet af tre at få antallet af ounces per square yard. Hvis antallet er mere end 16, konvertere til pounds (16 ounces per pund). Det resulterende tal er vægten af dit tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com