Hvordan til at beskære og pleje for de mægtige Butterfly Bush, Buddleia

February 21

Hvordan til at beskære og pleje for de mægtige Butterfly Bush, Buddleia

Butterfly bush eller buddleia er et dagligt syn i mange New England haver, bruges til at skabe balance mellem en have symmetri, tiltrækker sommerfugle og kolibrier, og undertiden kan bruges som sommer læhegn. Sommerfugl buske kommer i næsten enhver farve og tilbyder en majestætisk atmosfære i de varme sommermåneder, når de bevæger sig med den varme briser fra havet, viser off deres sølvfarvede under blad kjoler, som de danser til rytmen af vinden.

Sommerfugl buske svajende i vinden vises feminine og skrøbelige med deres flagrende pigge af velsmagende farverige behandler; navnet "butterfly bush" konnoterer et dilettantisk luft til deres kultur og overlevelse sats, men de er maskeret big tid bag deres "Jeg ved ikke, jeg er kun en pige" navn. Det almindelige navn er total misvisende og burde have været "Mægtige Butterfly bush," i det mindste. Buddleia er deres latinske navn. Her er hvordan man kan beskære og passe den mægtige Butterfly bush, Buddleia.

Instruktioner

•Du kan virkelig dræbe en buddleia. De er trofaste og robust nok til at overleve mange måneder af nedenstående iskold temperatur uden sne til at isolere deres rødder. Vores kiggede som om de var død efter en særlig kold vinter med ingen sne, men ikke så. Efter en god beskæring, den tid af min svigersøn, kom de tilbage til livet til at vokse mindst 7-8 feet i luften sommeren. De sender rodskud, eller afkom, hvert år at sikre betydelige genvækst.

•But sommerfugl buske har brug beskæring i det tidlige forår til at holde dem fra over kraftoverførsel din have og fuld af deres butterfly og hummingbird tiltrække blomster hele sommeren lang. Efter bare beskæring de to i vores have, tog sværhedsgraden af denne artikel nogle svære overvejelser.

Jo ældre jeg bliver, jo sværere og mere udfordrende beskæring af buddleia kan være. Jeg har besluttet, at jeg virkelig ikke kan håndtere beskæring med den lopping sakse en gren længere end en tomme lang. Så i år, jeg var i stand til at beskære dem ned til ca 3 fod, 18 inches ville være perfekt, men grenene er for svært at skære. Selv om der er grønne blade på grenene, beskære dem hårdt. De elsker det.

• Som langt som gødning går, jeg ikke give dem noget mere end en gang om året overbrusning af kalk, deres rødder vokser dybt og har brug for lidt vand om sommeren, så buddleia er perfekt beplantninger for vand-bevarelse. Og trofast, sommerfugle og kolibrier tilbage til 8 eller flere fod høje buske hver sommer. Du kan selv markere sæsoner af forskellige sommerfugle ved ser buskene. Første, kål sommerfugl, eller mindre hvide, derefter malet dame butterfly, og endelig, og den største af alle, Monarch med smuk gul og sort stribet vinger. Kolibrier, heldigvis, buzz buddleias hele sommeren. Det er en malet dame i vores have på den lilla butterfly bush i det første billede.

Tips & advarsler

  • Så, beskære butterfly bush svært og se det vokse hele sommeren.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com