Hvordan til at beskytte planter mod kulde og Frost med et Mini drivhus fra en sodavandsflaske

June 7

Hvordan til at beskytte planter mod kulde og Frost med et Mini drivhus fra en sodavandsflaske

Hvis du forsøger at beskytte en køkkenhave eller store planter fra hundekoldt eller frost, kan du gøre en hjemmelavet kold ramme. For små planter, men er det lettere at lave individuelle drivhuse at holde planter varme og forhindrer frostskader til deres løv. Hvis du ikke kan få et anlæg til et drivhus, bringe drivhuset til anlægget for at holde det varmt i en fryser. Du kan gøre hjemmelavet drivhuse til at beskytte planter fra kolde ved hjælp af en vare, der er fundet i næsten hvert hus--sodavandsflasker.

Instruktioner

•Find tomme plast sodavandsflasker for hver plante, der skal beskyttes mod frost eller frysende kulde. Stor 2-liters sodavandsflasker kan bruges til større planter, mens mindre 20-ounce sodavandsflasker kan anvendes til at dække små planter.

•Tag caps og etiketter fra sodavandsflasker.

•Rinse flasker i en vask af vand for at fjerne soda rester.

•Klippe off tud og den koniske del af flasken--den øverste 1/4 til 1/3 af flasken--ved hjælp af et hjælpeprogram kniv eller saks.

•Sæt flasker over planter og vask kanter i jord, muld eller landskabspleje klipper. Dette vil tjene som et mini drivhus, der vil beskytte planterne fra koldt og undgå frostskader. I løbet af dagen, sollys vil varme drivhuset og flasken vil holde på varmen, at holde planten varme under kolde nætter.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge glas eller plast krukker. Denne type mini drivhus vil øge fugt, så det er en god mulighed for planter, der kræver høj luftfugtighed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com