Hvordan til at beslutte, om at bygge et supplement til dit hjem

February 27

Et hjem er et arbejde i gang. Det synes der er altid en boligejer, der ønsker at ændre eller opgradere. En del af sjove af homeownership drømmer op projekter til gøre dit hjem mere komfortable og forhåbentlig mere værdifulde. En af de dyreste hjemme forbedringsprojekter er ved at opbygge en tilføjelse, som indebærer både økonomiske og personlige overvejelser.

Instruktioner

•Consider merværdi til dit hjem fra tilføjelse, som du vil genvinde når det drejer sig tid til at sælge. Prisen for det ekstra areal er aldrig spildt i form af finansielle tilbagebetalingstiden vil du modtage. Må ikke antage tilbagebetalingstiden vil være 100 procent--at hvis du tilbringe $80,000 tilføjer et Familieværelse, dit hjem vil straks stigning i værdi af dette beløb. Statistikkerne på salget af remodeled hjem viser at tilbagebetalingstiden er mindre end 100 procent for de fleste remodeling projekter. I nogle tilfælde returnerer værelse tilføjelser muligvis kun omkring to tredjedele af projektomkostninger på salg af hjemmet.

•Calculate indvirkning på din månedlige betalinger, hvis du vil finansiere projektet gennem en friværdi kassekredit eller refinansiering hele ejendommen. En tilføjelse til dit hjem kan koste $50,000 til $100.000 eller mere. Betaling stigning vil reducere mængden af midler du har opsparing og investeringer. Hvis de højere betalinger vil lægge pres på dit budget, kan du overveje tilsætning, indtil din samlede husstandsindkomst er højere.

•Decide hvor længe du sandsynligvis vil leve der. Hvis du agter at opholde sig i hjemmet i lang tid, 10 år eller mere, så beslutningen om at bygge en tilføjelse kan foretages på grundlag af hvor meget mere nydelse vil du komme ud af hjemmet i stedet for de primære overvejelser bliver den økonomiske gevinst, når du sælger.

•Indstil hvordan kritisk behovet er at hjem tilføjelsen vil behandle. Mange gange unge boligejere finde, de outgrowing deres hjem, fordi deres familie er voksende. Tilføje et soveværelse kan aktivere hvert barn har sit eget værelse i stedet en overfyldt situationen for deling. Efter at have boet i et hjem for en stund, spot boligejere undertiden mangler i det design, der kan løses gennem en tilføjelse. Familieværelset kan være meget for lille eller for smalle, for eksempel, eller den utilstrækkelige i størrelse til underholdende spisestue.

Tips & advarsler

  • Hvis du ser ud som en god investering samt at gøre dit hjem mere beboelig, overveje du er i nabolaget. Hvis alle de andre boliger er fire-værelses modeller, og din er kun to, derefter tilføje en eller flere soveværelser kan bringe dit hjem op til standarden for mere rummelig hjem i nærheden og gøre det mere salgbare.
  • Projektet kan være forstyrrende for hjem liv. Af projektet og entreprenører du leje omfang kan hjem tilføjelse proces tage seks måneder til et år eller mere. Dette betyder håndværkere ankommer tidligt om morgenen – ofte så tidligt som lokale ordinancer tillader. At have fremmede på din ejendom påvirker dit privatliv. Sætte op med ekstra støj og støv er ubehagelige for familiemedlemmer i hjemmet i løbet af dagen. I nogle tilfælde er afbrydelse så alvorlige, at boligejer har til at flytte til en udlejningsejendom, mens byggeprocessen foregår. Faktor den tilføjede omkostninger-- og ulejlighed--i din beslutning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com