Hvordan til at bestemme den bedste loft Fan størrelse

February 4

Hvordan til at bestemme den bedste loft Fan størrelse

Montering af en ventilator i loftet til et værelse kræver måling område af rummet og span af ventilatoren. Den bedste pasform er et ægteskab af en fan at blive store nok til at give god luft flow i et rum uden at beskadige vægge når det svinger. Loft fan leverandører og Internet hjemmesider har diagrammer, der angiver størrelsen af loft fans og størrelser af værelser i som de bedst egnede, men hitlisterne afviger en smule over hele linjen. Det betyder, at den perfekte loft fan mest om ejerens præference. Hvis det ikke er for stor eller for lille og giver en god leg, er det en kæmpefordel.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at måle længden og bredden af det rum, hvor du vil installere loft fan. Formere længden og bredde sammen for at få området af rummet. For eksempel, hvis et værelse er 20 fod af 17 fødder, bliver området 340 fødder.

•Measure plads fra gulvet til loftet. En ventilator i loftet bør ikke hænge lavere end syv fødder, fordi så det udgør en risiko for at såre nogen og det er ikke et godt kig til indretning. Hvis loftet er højere end ni fødder, behøver du måle det, fordi du ved, bare ved at kigge på det, at du skal installere en down-stang på ventilatoren.

•Measure størrelsen af loft fan ved at udvide målebånd til spidsen af en kniv og på tværs af Blæsermotor til spidsen af den modsatte blade. Bredde i inches er på størrelse med loftsventilator.

•Brug et loft fan størrelse diagram til at hjælpe dig med at købe en fan. Husk dog, at den anbefalede størrelse er netop en retningslinie. Hvis du lide designet er lidt større eller mindre end den anbefalede størrelse, kan du stadig installere det, så længe det ikke vil svinge ind i vægge og beskadige pladsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com