Hvordan til at bestemme den rigtige størrelse centrale Air condition System

March 23

Hvordan til at bestemme den rigtige størrelse centrale Air condition System

For at holde sig kold og holde dit hjem vedligeholdelsesomkostninger til et minimum, skal du præcist størrelse din centrale klimaanlæg. Hvis det er for stort, vil det ofte cyklus og slukker, øge din elregning og tilføje slitage på dit centrale AC-system. Hvis det er for lille, systemet vil blive overanstrengt og kan bryde. Størrelsen af en central klimaanlægget er målt i britiske termiske enheder (BTU) eller tons. Hvert ton er lig med 12.000 BTU.

Instruktioner

•Indstil den firkantede optagelser af dit hjem. De fleste hjem planer liste det samlede beløb, men du kan også måle hvert værelse og tilføje samlet.

•Indstil det omtrentlige antal BTU du brug for din centrale air condition system ved hjælp af en dimensionering diagram, der kan findes online. For eksempel, et 1.700 m² stor hjem skulle omkring 25.500 BTU, eller lidt over 2 tons.

•Consider sollys hvert rum i dit hus modtager. For samtlige værelser, der får betydelig sollys, beregne BTU kræves til rum og tilføje 10 procent. For eksempel, en 200 m² stor værelse kræver omkring 6.000 BTU, så hvis det har modtaget betydelig sollys, du vil tilføje 600 til estimatet. For hver plads, der er nedtonet, subtrahere 1.000 BTU fra estimatet.

•Consider layout af dit hjem for at justere estimatet. Værelserne anvendes som et køkken kræver en yderligere 4.000 BTU. Samtlige værelser, der ligger over et køkken har brug for en anden 1.500 BTU.

•Consider opførelse af dit hjem. For hver plads, der ikke er isoleret, tilføje 4.000 BTU.

Tips & advarsler

  • Overveje at købe en Energy Star bedømt AC-enhed. Selv om de er dyrere op foran, spare de dig penge langsigtede på utilities fordi de er mere effektiv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com