Hvordan til at bestemme den rigtige størrelse lysekrone

December 22

Hvordan til at bestemme den rigtige størrelse lysekrone

Tilføje en lysekrone til et værelse vil giver rummet en visuelle omdrejningspunkt. Derfor skal grundige overvejelser i udvælgelsen af armaturet. En størrelse, der er for stor til rummet vil overvældende. Der er for lille vil se uforholdsmæssig og lige som sin plads som en, der er for stor. Størrelsen af Lysekronen vil også bestemme mængden af lys, som det giver. Lysekroner kan købes i specialbutikker belysning eller hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Calculate den korrekte størrelse af Lysekronen bruger denne formel som en guide. Hvis et rum måler 10 af 12 fod, tilføje 10 plus 12. Svaret er 22; 22 inches bør derfor være den omtrentlige diameter af Lysekronen.

•Measure højde af rummet til at bestemme højden af Lysekronen. En fælles regel er 2 ½-3 inches til hver fod i højden for et værelse. En 8-fods værelse skal således have et armatur, der er 20 til 24 inches i højden.

•Measure bredde på spisebordet, før du vælger en størrelse til spisestuen. Armaturet skal være halvdelen af bredden af tabellen.

•Consider armaturet "visuelle vægt". Nogle lysekroner vises større eller mindre, afhængigt af stilen. Hvis den visuelle vægt gør det vises lys, kan så diameteren af armaturet være lidt større end den beregnede størrelse. Hvis den visuelle vægt vises tunge, vælge en mindre diameter armatur.

Tips & advarsler

  • Vælg typen af lysekrone, der vil supplere værelset. Nogle lysekroner er beskedne, mens andre er prydet med krystaller og perler. Bo med stil med lysekrone, der passer til indretningen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com