Hvordan til at bestemme, hvor mange laminater du har brug for trappen

October 9

Hvis du ønsker en solid, slidstærke gulve option for trappen, overveje laminatgulve. Laminater er et belagt overflade, der hjælper med at forhindre pletter og skader. Før du installerer laminater på trapper, skal du købe den passende mængde materialer. Med ordentlig målinger, bør du kunne købe nok laminat planker for at afslutte trappen uden for meget levn til at gemme eller smide.

Laminat trappe Trim

Når du installerer laminat på trapper, skal du bruge trappe trim stykker for at line front kanterne af trappen. Laminat trappe trims har en buet front afsats, som skaber en flot finish at trappe og forhindrer løs kanter på de laminat planker, som kan snag dine fødder, mens du går op ad trappen. Trim kan findes til at matche enhver type og farve af laminat, du planlægger at bruge til at dække trappen.

Måling af trappe Trim

Før du kan afgøre, hvor mange laminater du har brug for trappen, skal du bestemme, hvor meget plads, trim vil indtage på trappe. Nogle laminat trappe trims liste disse oplysninger på emballagen. Hvis ikke, måle trim fra bagsiden af den front læbe på trim, designet til at gå over kanten af trappetrin, til bagkant af laminat planken at finde pladsen det vil tage på den forreste kant af skridt. Derudover mål højden af lip på trim, der går over den trappe kant.

Måling af trapper

Når du ved hvor meget plads de trim tager op, kan du bestemme antallet af laminater du skal dække den resterende del af trappen. Måle dybden af trappe fra tilbage til forsiden og længden af trappe fra siden ud for væggen til rækværket på den modsatte side, eller gelænder til rækværket. Ikke omfatte delene af trappe på anden siden af rækværket, der kan også være omfattet af trim. Derudover mål højden af trappe fra nederste hjørne til toppen.

At få samlet laminat areal

Tage de målinger, som du tog fra trappen og fratræk afstanden laminat trim tager op. Til toppen af trappetrin, træk bredde af laminatet trim fra trappe dybde måling. Forreste del af trappe, subtrahere læbe af laminatet trim fra højdemålene. Bruge den resterende plads til at bestemme antallet af laminater behov. For eksempel, hvis trappe måler 10 tommer i dybde og 24 inches i bredden og laminat fylder 4 inches af dybden, skal du nok laminater dækker 6 af 24 inches af trappe.

Bestemmelse af antal laminater

Antallet af laminater skulle dække plads tilbage på trappetrin, når du tegner sig for trim afhænger af en række faktorer. Hvis trappe er længere i bredden end laminater du nødt til at installere, vil du har brug for mere end en laminat til at gå på tværs af trappe. Den vigtigste faktor, der afgør antallet af laminater behov for trapper er bredden af de laminat planker, som kan variere. At finde antallet af laminater behov, Divider længden af trappe af laminat længden, og de resterende dybde af trappe ved bredden af laminater.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com