Hvordan til at bestemme, hvor mange mursten, jeg har brug for

August 30

Estimering af mursten plejede at være en opgave, som kun de veluddannede, professionelle mason kunne udføre. Byggebranchen har dog forenklet disse teknikker til at omfatte gør-det-selv, der ønsker at dobbelttjekke en bygherre skøn eller købe hans egne materialer.

Instruktioner

•Measure længden og højden af væggen eller væggene at være dækket med mursten. Dette kan bestemmes ud fra specifikationer på originale tegninger eller ved måling af eksisterende vægge. Måle længden og bredden, hvis du bygger en mursten gangbro eller gårdhave.

•Optag målinger under forskellige overskrifter på din blankt papir. For eksempel, under én overskrift placere længden af projektet, og placere bredde eller højde under en særskilt post. Dette vil hjælpe med at forhindre forvirring, især hvis du skal foretage ændringer i målingerne.

•Multiply længde gange bredde, flad gårdhave eller gangbro. Formere længde gange højden for en væg. For eksempel, hvis du dækker en væg der er 10 fod høje af 10 fod lang, er så de firkantede optagelser af væggen 100 kvadratfod. Det samme gælder for en gangbro eller gårdhave. Hvis din flade overflade er 10 fod lang og 4 fod bred, er resultatet 40 kvadratfod. Optage disse beregninger på et ark papir.

•Multiply det samlede areal gange 7,5, som er antallet mursten per kvadratfod. For eksempel, hvis du har 100 kvadratfod af plads til at blive muret, formere 100 gange 7,5. Din samlede er 750, hvilket betyder at du får brug for 750 mursten. Dog skal du regne affald, som er 5 procent af samlet. Formere.05 gange 750, som er 37,5. Tilføje yderligere 37.5 mursten til den oprindelige 750. Din samlede estimat ville være 787.5 mursten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com