Hvordan til at bestemme længden af trapper

September 26

Hvordan til at bestemme længden af trapper

Det er vigtigt at vide, længden af trapper i visse situationer, såsom at installere nyt tæppe i hjemmet. Der er tre vigtigste målinger af trapper: den stigning, der er afstanden fra en trappe op til næste; Kør, som er den overordnede dybde af hvert trin og bredde, som er afstanden fra den ene side af skridt til den anden. Alle disse målinger kan hurtigt blive taget med enhver standard målebånd.

Instruktioner

•Measure højde fra gulvet, lige op til toppen af den første trappe til at bestemme måling af hver trapper anledning. Multiplicer dette nummer af antallet af trapper at få den samlede stigning af trappen. For eksempel, hvis stigningen i en trappe er 77 inches og der er 11 trapper, er den samlede stigning 77 inches eller 6.41 fødder.

•Measure afstand fra bagsiden af en trappe på forsiden af det for at få kørslen. Multiplicer dette nummer af antallet af trapper at få hele afgangsmængden. For eksempel, hvis kørsel af en trappe er 12 inches og der er 11 trapper, er alt køre 132 inches eller 11 fod.

•Measure afstand fra den venstre side af en trappe til højre side til at finde den samlede bredde af trapperne. Måle bunden trappe og den øverste trappetrin, da der kan være uregelmæssigheder i trappen.

Tips & advarsler

  • Hvis du måling af trappen for at bestemme mængden af tæppe nødvendige, tilføje samlede stigning og alt køre sammen til at bestemme længden af tæppe nødvendige. Det er bedst at overvurdere af mindst 1 fod til at kompensere for kurver på hvert trin.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com