Hvordan til at bestemme mængden af fosfor til græs

November 24

Hvordan til at bestemme mængden af fosfor til græs

Fosfor er blevet et fyord blandt de miljøbevidste. Selv om det er et næringsstof, som alle liv kræver, overskydende fosfor,--at der løber off vores græsplæner og ind i de indre vandveje--skaber ravage med flora og forstyrrer balancen af natur. Sund plænegræs vinger indeholder en 0,3 procent fosfor koncentration, ifølge forskerne med State Environmental Resource Center. Før du anvender gødning til plænen, tage sig tid til at bestemme hvor meget fosfor, det virkelig behov. Fosfor er repræsenteret ved den midterste nummer på posen, gødning.

Instruktioner

•Scrape græs off et lille plaster på plænen. Bruge en haven murske at grave ned 3 inches og fjerne nogle jord. Gentag denne procedure i fem tilfældige områder rundt om græsplænen.

•Mix jorden prøver i en spand. Kooperativ udvidelse office vil rådgive dig om, hvor meget af denne kombinerede prøve at sende. Nogle kontorer give sækkene eller boksene for mailing prøverne.

•Wait for jord test-resultater fra udvidelsen. Resultaterne vil lade dig vide, hvor meget fosfor til anvendelse på plænen.

Tips & advarsler

  • Tillad græsplæne udklip til at forblive på græsplænen efter slåning. Den skubbet græs fra plæneklipperen indeholder.13 pounds af fosfor pr. 1.000 kvadratfod, ifølge State Environmental Resource Center. Dette gør dem en god kilde af naturlig gødning.
  • Det er ulovligt i flere stater at anvende goedninger, der indeholder fosfor til græsplæner. Check med din county kooperative udvidelse kontor til at afgøre, om din tilstand er blandt dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com