Hvordan til at bestemme placeringen af balustre

November 24

Hvordan til at bestemme placeringen af balustre

Balustre stå mellem bunden og toppen af et rækværk, giver både dekoration og støtte. For at opretholde en symmetrisk udseende, skal du have den nøjagtige samme afstand mellem hver enkelte baluster. Denne proces kan synes enkelt, men for at få afstanden præcis lige det kræver bare en lille smule matematik. Når du beregner afstanden, kan du oprette en visuel guide, der vil fortælle dig, hvor hver baluster skal gå.

Instruktioner

•Measure bredde på en baluster. Tilføj til at afstanden skal være mellem hver baluster. Denne afstand er normalt 4 inches, men det kan være enhver ønskede afstand. Den nøjagtige afstand vil ændre senere så nu du blot ønsker at bestemme din ideelle afstand.

•Measure afstanden mellem to stillinger, hvor du vil placere balustre. Gøre denne måling fra kanten af en post til kanten af den anden, måle længden af afstanden mellem stolperne. Gøre denne måling i inches.

•Divide måling fra mellem stillingerne af den samlede bredde af en baluster og ét rum. Runde dette resultat op til nærmeste hele tal. Dette vil fortælle dig hvor mange balustre skal du. Tilføj en til dette nummer for at få det samlede antal huller, der vil være mellem og omkring balustre.

•Multiply bredde på en baluster med antallet af balustre. Dette vil give dig mængden af plads taget mellem indlæg af de faktiske balustre. Trække dette resultat fra den samlede afstand mellem stolperne. Dette vil give dig den totale mængde plads mellem de stillinger, der vil kun være plads.

•Divide denne samlede mængde plads af det samlede antal huller mellem og omkring balustre. Dette vil give dig den nøjagtige bredde af de enkelte rum mellem balustre.

•Divide bredde på en baluster i halve og tilføje, at bredden på et mellemrum. Dette vil give dig afstanden mellem midten af hver baluster.

•Measure fra kanten af en post, langs den sektion, hvor du vil installere balustre, en afstand svarende til din sidste måling. Gør et mærke i bunden bestyrelsen, viser den nøjagtige midten af baluster. Fortsætte med at måle og markere indtil du har et mærke for hver baluster. Bruge disse mærker, når du går til at installere balustre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com