Hvordan til at bestøve tomater med en elektrisk tandbørste

September 1

Voksende din egen tomater kan du have lækker, sund mad lige fra din egen baggård. Mens tomatplanter ikke kræver for meget arbejde til at bestøve, kan du mærke dine planter ikke bestøvende på egen hånd. Mens bier kan hjælpe med bestøvningen proces, er det meget enklere at bestøve planterne i hånden. Alt du behøver er en elektrisk tandbørste og inden for en uge bliver din tomatplanter i fuldt flor. Snart vil du have modne, saftige tomater til at spise.

Instruktioner

•Kontrollér tomat planter for at se, hvornår de er klar til at bestøve. Kronbladene på de små blomster vil krølle tilbage og lukke sig op til at modtage pollen. Vent, indtil blomsterne står i fuldt flor, før du prøve bestøvende.

•Pollinate tomat planter omkring middagstid. Dette er den bedste tid, ifølge "Hobby Hydroponics" fordi luftfugtigheden er omkring 70%. Hvis luftfugtigheden er for langt over eller under 70% bestøvningen ikke kan arbejde.

•Sæt en elektrisk tandbørste i nærheden af en klynge af blomster. Placere det på en stilk eller bunden af en blomst, således at det vil ryste klyngen og forårsage pollen til at komme ud. Tænd tandbørsten og se sørge for hele klyngen bevæger sig hurtigt. Hvis ikke, flytte tandbørste til en anden placering til bedre ryste blomsterne.

•Hold en sort stykke byggeri papir bag planter hvis du ønsker at sikre pollen kommer ud. "Hobby Hydroponics" anbefaler dette som en simpel metode, der vil gøre pollen synligt, mens den flyver gennem luften.

•Gentag denne procedure hver anden dag ved middagstid. Efter en uge skulle du begynde at se små tomater danner. Hvis ikke, du bliver nødt til at bestøve igen.

Tips & advarsler

  • Bære en maske, eller bede en ven om hjælp, hvis pollen Generer din allergi.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com